|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:31 am
Ntsumi_Aya Twisted_Exile Ntsumi_Aya O tak. Jesteś modem O_o? Hmm.. to zmienia sytuacje.. trzeba zastosować inną taktykę twisted *poke* xd od niedawna wlasciwie ale jestem wink *odpokowuje sie jej* wink To wszystko wytłumacza. Ale i tak nie uciekniesz od kary wymierzonej ci przez los! twisted Ha! *poke poke xd * kara jest juz bycie modem tu w pewnym sensie wink tylko co ja zrobilam ze zasluzylam na taka kare blaugh wink *poke w oko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:31 am
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Ale to było subtelne. ...Nie jakaś tam, poducha. ... Ale podusia jest mieciutka i wogole ... whee 3nodding blaugh *tuli tuli whee * ...Przepraszam, ale co *tuli tuli*?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:32 am
RUFUS.ABBYSINIAN EvilYuki dziekuje najmocniej *smarka* ... dziekuje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:36 am
Twisted_Exile kara jest juz bycie modem tu w pewnym sensie wink tylko co ja zrobilam ze zasluzylam na taka kare blaugh wink *poke w oko* arghh x_o Moje oko x_o *poke ci w plecy xd * rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...A czy ktoś z tutaj obecnych widział film "Drapieżcy" ("Ravenous")?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ide se filma jakiegos obejrzec papa wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:37 am
Ntsumi_Aya Twisted_Exile kara jest juz bycie modem tu w pewnym sensie wink tylko co ja zrobilam ze zasluzylam na taka kare blaugh wink *poke w oko* arghh x_o Moje oko x_o *poke ci w plecy xd * rofl mhrrrrrrrau rob mi tak dalej mrjuuuuuuuuu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:39 am
Twisted_Exile Ntsumi_Aya Twisted_Exile kara jest juz bycie modem tu w pewnym sensie wink tylko co ja zrobilam ze zasluzylam na taka kare blaugh wink *poke w oko* arghh x_o Moje oko x_o *poke ci w plecy xd * rofl mhrrrrrrrau rob mi tak dalej mrjuuuuuuuuu 4laugh ...Chcecie chwile zostać same? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:40 am
RUFUS.ABBYSINIAN Twisted_Exile Ntsumi_Aya Twisted_Exile kara jest juz bycie modem tu w pewnym sensie wink tylko co ja zrobilam ze zasluzylam na taka kare blaugh wink *poke w oko* arghh x_o Moje oko x_o *poke ci w plecy xd * rofl mhrrrrrrrau rob mi tak dalej mrjuuuuuuuuu 4laugh ...Chcecie chwile zostać same? mrgreen nie tam od tego mam Leth wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:42 am
Ntsumi_Aya *rzuca katanę* łap wink twisted ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 11:47 am