|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 9:55 am
EvilYuki jak spedzasz sobote? 3nodding Z ciota, brakiem sily ( bo od 3 dni nic nie jem - zatrucie =_= ) i o malo nie polamaniem przez narwanego ogiera = =
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 9:59 am
a ja byla mw kinie...
z kolega dresem, ale on placil mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:03 am
EvilYuki a ja byla mw kinie... z kolega dresem, ale on placil mrgreen Dresy sa spoko XDD Tzn ja tam przy nich czuje sie bezpieczniej niz przy sk8tach XD. Zreszta moj brat to koszykarz i ma samych kolegow koszykarzy, a oni to dopiero dresy xd Welurek i te murzynskie ubranka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:04 am
Rin_Youkai EvilYuki a ja byla mw kinie... z kolega dresem, ale on placil mrgreen Dresy sa spoko XDD Tzn ja tam przy nich czuje sie bezpieczniej niz przy sk8tach XD. Zreszta moj brat to koszykarz i ma samych kolegow koszykarzy, a oni to dopiero dresy xd Welurek i te murzynskie ubranka XD no, dokladnie ^^ potem sie rzucalismy sniezkami i jestem wykonczona i przemocozna... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:07 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki a ja byla mw kinie... z kolega dresem, ale on placil mrgreen Dresy sa spoko XDD Tzn ja tam przy nich czuje sie bezpieczniej niz przy sk8tach XD. Zreszta moj brat to koszykarz i ma samych kolegow koszykarzy, a oni to dopiero dresy xd Welurek i te murzynskie ubranka XD no, dokladnie ^^ potem sie rzucalismy sniezkami i jestem wykonczona i przemocozna... mrgreen Uuu aaa xd Ja tam dzis zamiast z chlopakiem to okladalam sie z taka mala klacza z bara mi przyrznela ostro =,.= ( bo zamiast dac jej marchewke to sobie rece mylam =___= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:13 am
To konie sa takie wredne? brrrr... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:14 am
Yuki jakich ty masz najwiecej znajomych ( chozi o subkulture ). ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:16 am
Hmmm... ciezko powiedziec... razz to jest tak wyrownane... ale najwiecej jednak to ludzie z glanami ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:19 am
EvilYuki To konie sa takie wredne? brrrr... 3nodding Wredne, wredne xd jak ludzie XD TYlko, ze one sa plochliwe bardzo ( nowy przemdmiot w otoczeniu moze ich nawet wystraszyc =>= , ale to wynika z ich trybu zycia, ze one zawsze musialy uciekac ) Ja sie tam z nimi obchodze jak z ludzmi XDD Czyt. Honda przesun tan gruby tylek !=_=. Coo?? CO mi tu furkasz >.< ( bach po nosie ). Ona tam sie stawia i nie raz przyrznie kopytam -_-, ale da sie przezyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:21 am
oj, ty swirujesz na punkcie tych konikow... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:22 am
EvilYuki Hmmm... ciezko powiedziec... razz to jest tak wyrownane... ale najwiecej jednak to ludzie z glanami ^^ Ja tez 3nodding . Tylko, ze ja sobie kupilam bialy dlugi i obcisly plaszczyk( mam blond naturalne dlugie wlosy i niebieskie oczy ) i jak ide z obstawa gotek i metalek to to zwalowo wyglada XD. Ja sie czasem dziwie Co Ja Z Nimi Robie @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:23 am
EvilYuki oj, ty swirujesz na punkcie tych konikow... mrgreen Bo ja jezdze od hmm wrzesnia, a w czerwcu beda moje 1 zawody whee . Jakos jazda poszla mi blyskawicznie i odziwo jeszcze nie spadlam @_@, ale to zasluga, ze silna jestem XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:26 am
Rin_Youkai EvilYuki Hmmm... ciezko powiedziec... razz to jest tak wyrownane... ale najwiecej jednak to ludzie z glanami ^^ Ja tez 3nodding . Tylko, ze ja sobie kupilam bialy dlugi i obcisly plaszczyk( mam blond naturalne dlugie wlosy i niebieskie oczy ) i jak ide z obstawa gotek i metalek to to zwalowo wyglada XD. Ja sie czasem dziwie Co Ja Z Nimi Robie @_@ Ja ma mrudy blond 3nodding oj, gota zna mtylko jednego... Mrocznego Karola 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:27 am
Rin_Youkai EvilYuki oj, ty swirujesz na punkcie tych konikow... mrgreen Bo ja jezdze od hmm wrzesnia, a w czerwcu beda moje 1 zawody whee . Jakos jazda poszla mi blyskawicznie i odziwo jeszcze nie spadlam @_@, ale to zasluga, ze silna jestem XDD kurde, ja jakos nie mam swojej pasji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 10:28 am
EvilYuki Rin_Youkai Ja tez 3nodding . Tylko, ze ja sobie kupilam bialy dlugi i obcisly plaszczyk( mam blond naturalne dlugie wlosy i niebieskie oczy ) i jak ide z obstawa gotek i metalek to to zwalowo wyglada XD. Ja sie czasem dziwie Co Ja Z Nimi Robie @_@ Ja ma mrudy blond 3nodding oj, gota zna mtylko jednego... Mrocznego Karola 4laugh I bardziej mroczny Tomasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|