|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:14 am
Rin_Youkai Delein Rin_Youkai Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. Witaj w klubie Del stare Ja na dodatek bylam na koniach i ogier bardzo chamsko na mnie reagowal =___= ( to przez ciote ) o malo mnie nie polamal __- __ Jak ja jezdzilam, to w tym czasie trzymalam sie z dala od ogierow...cfaniaki na kilometr wyczuja zmiany homronalne... Taa stare zazwyczaj to sie mna ciesza, a ten jak jakis niewyzyty stare ehh. Jeszcze przez 3 dni nic nie jadlam ( czyms sie zatrulam ) i dzis sily na nic nie mialam ___ ___'' no popatrz, ja w poniedzialek rzygalam jak swinia przez godzine, bo cos mi siadlo na zoladku... WNMP: A Perfect Circle- Count Bodies Like Sheep To The Rhythm Of War Drums
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:19 am
Delein Rin_Youkai Delein Jak ja jezdzilam, to w tym czasie trzymalam sie z dala od ogierow...cfaniaki na kilometr wyczuja zmiany homronalne... Taa stare zazwyczaj to sie mna ciesza, a ten jak jakis niewyzyty stare ehh. Jeszcze przez 3 dni nic nie jadlam ( czyms sie zatrulam ) i dzis sily na nic nie mialam ___ ___'' no popatrz, ja w poniedzialek rzygalam jak swinia przez godzine, bo cos mi siadlo na zoladku... WNMP: A Perfect Circle- Count Bodies Like Sheep To The Rhythm Of War Drums Delll jaki jestes znak zodiaku ?? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:21 am
Rin_Youkai Delein Rin_Youkai Delein Jak ja jezdzilam, to w tym czasie trzymalam sie z dala od ogierow...cfaniaki na kilometr wyczuja zmiany homronalne... Taa stare zazwyczaj to sie mna ciesza, a ten jak jakis niewyzyty stare ehh. Jeszcze przez 3 dni nic nie jadlam ( czyms sie zatrulam ) i dzis sily na nic nie mialam ___ ___'' no popatrz, ja w poniedzialek rzygalam jak swinia przez godzine, bo cos mi siadlo na zoladku... WNMP: A Perfect Circle- Count Bodies Like Sheep To The Rhythm Of War Drums Delll jaki jestes znak zodiaku ?? XD ryby...chinski zajac, celtycka sosna, kwiatowa mimoza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:23 am
Delein Rin_Youkai Delein no popatrz, ja w poniedzialek rzygalam jak swinia przez godzine, bo cos mi siadlo na zoladku... WNMP: A Perfect Circle- Count Bodies Like Sheep To The Rhythm Of War Drums Delll jaki jestes znak zodiaku ?? XD ryby...chinski zajac, celtycka sosna, kwiatowa mimoza... A myslalam, ze ten sam co ja xd Ja byk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:24 am
Rin_Youkai Delein Rin_Youkai Delein no popatrz, ja w poniedzialek rzygalam jak swinia przez godzine, bo cos mi siadlo na zoladku... WNMP: A Perfect Circle- Count Bodies Like Sheep To The Rhythm Of War Drums Delll jaki jestes znak zodiaku ?? XD ryby...chinski zajac, celtycka sosna, kwiatowa mimoza... A myslalam, ze ten sam co ja xd Ja byk moze po prostu mamy podobny biorytm.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:34 am
Delein moze po prostu mamy podobny biorytm. Widocznie tak _^_, ale fajnie, ze ktos rozumie moja sytuacje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:38 am
Rin_Youkai Delein moze po prostu mamy podobny biorytm. Widocznie tak _^_, ale fajnie, ze ktos rozumie moja sytuacje whee :] Kobieta kobiete zawsze zrozumie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:39 am
Delein Rin_Youkai Delein moze po prostu mamy podobny biorytm. Widocznie tak _^_, ale fajnie, ze ktos rozumie moja sytuacje whee :] Kobieta kobiete zawsze zrozumie... Nyaaa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|