|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:31 am
Twisted_Exile Mr-Syf Twisted_Exile stare wiesz co to jest zakaz spamowania? stare pierwsze ostrzezenie ... jakos wczesniej nigdy za to nie dostalem... dobra... przepraszam-dostosuje sie... widocznie zadnoego moda nie bylo poprostu masz pecha dziekuje za uwage :3 heh... w innych okolicznosciach powiedzialbym nie ma za co blaugh ... heh... milo bylo pogadac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:32 am
Mr-Syf Twisted_Exile Mr-Syf Twisted_Exile stare wiesz co to jest zakaz spamowania? stare pierwsze ostrzezenie ... jakos wczesniej nigdy za to nie dostalem... dobra... przepraszam-dostosuje sie... widocznie zadnoego moda nie bylo poprostu masz pecha dziekuje za uwage :3 heh... w innych okolicznosciach powiedzialbym nie ma za co blaugh ... heh... milo bylo pogadac biggrin zasze do uslug XD Ello Del :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:35 am
nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:39 am
Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. moj kumpel ma to samo... przykro mi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:39 am
Mr-Syf Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. moj kumpel ma to samo... przykro mi lol kumpel ma ciote lol ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:41 am
Mr-Syf Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. moj kumpel ma to samo... przykro mi To kumpel ma chyba problem...powazny problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:41 am
Twisted_Exile lol kumpel ma ciote lol ? heh... mocne to bylo... ma mula i takie tam (nie wie z jakiego powodu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:43 am
Delein To kumpel ma chyba problem...powazny problem. w zyciu ma problemy... to prawda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:43 am
Mr-Syf Twisted_Exile lol kumpel ma ciote lol ? heh... mocne to bylo... ma mula i takie tam (nie wie z jakiego powodu) lol pewnie tzw"jesienna deprecha" kazdy tak czasem ma :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:45 am
Twisted_Exile Mr-Syf Twisted_Exile lol kumpel ma ciote lol ? heh... mocne to bylo... ma mula i takie tam (nie wie z jakiego powodu) lol pewnie tzw"jesienna deprecha" kazdy tak czasem ma :] tylko ze on chyba grybe ma... i problemy z ludzmi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:00 am
Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. Witaj w klubie Del stare Ja na dodatek bylam na koniach i ogier bardzo chamsko na mnie reagowal =___= ( to przez ciote ) o malo mnie nie polamal __- __
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:04 am
Rin_Youkai Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. Witaj w klubie Del stare Ja na dodatek bylam na koniach i ogier bardzo chamsko na mnie reagowal =___= ( to przez ciote ) o malo mnie nie polamal __- __ Jak ja jezdzilam, to w tym czasie trzymalam sie z dala od ogierow...cfaniaki na kilometr wyczuja zmiany homronalne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:11 am
Delein Rin_Youkai Delein nie, cisnienie i ciota...chcialabym zeby to byl kacyk... Suilad Twist. Witaj w klubie Del stare Ja na dodatek bylam na koniach i ogier bardzo chamsko na mnie reagowal =___= ( to przez ciote ) o malo mnie nie polamal __- __ Jak ja jezdzilam, to w tym czasie trzymalam sie z dala od ogierow...cfaniaki na kilometr wyczuja zmiany homronalne... Taa stare zazwyczaj to sie mna ciesza, a ten jak jakis niewyzyty stare ehh. Jeszcze przez 3 dni nic nie jadlam ( czyms sie zatrulam ) i dzis sily na nic nie mialam ___ ___''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|