|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:06 am
Rin_Youkai No ja sie zegnam _^_, na jazde konna lece papap whee . Aya .__. napisz note =_= cooo. Ja napisalam XD teraz ty ninja ok ok , tylko nie bij xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:06 am
Ntsumi_Aya rofl ...Ej - to przecież gif mojego autorstwa! domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:08 am
...Dobra, Drogie Panie. ...Muszę już iść. ...Trzymajcie się ciepło. ...Sayonara. ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:08 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya rofl ...Ej - to przecież gif mojego autorstwa! domokun xd wiem mrgreen ok ok ... to poprawie, zaczekaj edit:// niedziała == *pac* nie dam za wygraną rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 3:10 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Dobra, Drogie Panie. ...Muszę już iść. ...Trzymajcie się ciepło. ...Sayonara. ... Byeeee *pac domokun *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 4:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 5:01 am
Oh jej. Jak mnie dawno nie było, tyle nowych twarzy gonk biggrin siemaaa ninja ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 5:52 am
BizzyG Oh jej. Jak mnie dawno nie było, tyle nowych twarzy gonk biggrin siemaaa ninja ninja ninja ja nie jestem nowa ninja to ja marla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 5:59 am
hej wszystkim (o ile ktos jest)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:08 am
heh... pustka... jak zwykle zreszta... GDZIE SA WSZYSCY scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:11 am
Ley... Ley... LEY... GDZIE JEST LEY??? scream ZABIJE WAS WSZYSTKICH!!! ODDAJCIE MI LEY!!! scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:15 am
stare wiesz co to jest zakaz spamowania? stare pierwsze ostrzezenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:19 am
Twisted_Exile stare wiesz co to jest zakaz spamowania? stare pierwsze ostrzezenie ... jakos wczesniej nigdy za to nie dostalem... dobra... przepraszam-dostosuje sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 6:27 am
Mr-Syf Twisted_Exile stare wiesz co to jest zakaz spamowania? stare pierwsze ostrzezenie ... jakos wczesniej nigdy za to nie dostalem... dobra... przepraszam-dostosuje sie... widocznie zadnoego moda nie bylo poprostu masz pecha dziekuje za uwage :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|