|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:20 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie narzekam. (o dziwo) O dziwo? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:21 am
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie narzekam. (o dziwo) O dziwo? ;> ...Tak, o dziwo. ...Bo, jak wiadomo, ja zwykle narzekam na wszystko. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:21 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie narzekam. (o dziwo) O dziwo? ;> ...Tak, o dziwo. ...Bo, jak wiadomo, ja zwykle narzekam na wszystko. wink Owh xd A na mnie narzekasz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:22 am
Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya RUFUS.ABBYSINIAN ...Nie narzekam. (o dziwo) O dziwo? ;> ...Tak, o dziwo. ...Bo, jak wiadomo, ja zwykle narzekam na wszystko. wink Owh xd A na mnie narzekasz? wink ...Pewnie. ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:24 am
Oż ty! *pac poduchą* to za kare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:27 am
Ntsumi_Aya Oż ty! *pac poduchą* to za kare blaugh ...Nie możesz mnie karać za moje odruchy bezwarunkowe. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:29 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:30 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Oż ty! *pac poduchą* to za kare blaugh ...Nie możesz mnie karać za moje odruchy bezwarunkowe. xd czemu nie? ;___; Ranisz moje uczucia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:31 am
...Ave. ...Co to za gleba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:32 am
Ntsumi_Aya Omiiiiii whee *przytul* Ciebie też dawno nie widziałam xd Ja Ciebie tez, fajnie ze wrocilas smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:33 am
Ntsumi_Aya Ranisz moje uczucia blaugh ...Ohhh. Czyż to nie straszne? ...Jakiż jestem okrutny. ...Umieram z rozpaczy. ...Hm... ... mrgreen >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:34 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Ave. ...Co to za gleba? A upadlo mi sie przed chwila z krzesla xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:36 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Ranisz moje uczucia blaugh ...Ohhh. Czyż to nie straszne? ...Jakiż jestem okrutny. ...Umieram z rozpaczy. ...Hm... ... mrgreen >narzekasz xd Taaa ;__; okrutny zły i wogole buuu whee *narzeka na Yosei'a mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|