|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:41 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...O, Omi, ave. ...Fajnie wyglądasz. dziekuje, Ty rowniez smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:43 am
czy mozna zablokowac skrzynke zeby nie przychodzily do niej smiecie? Juz nawet antyspam tlenowy nie pomaga gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:59 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:02 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:05 am
Ha! Wiedziałam, że mnie posłuchasz blaugh Witaj *przewraca blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:09 am
Ntsumi_Aya Ha! Wiedziałam, że mnie posłuchasz blaugh Witaj *przewraca blaugh * ...Tak, tak. ...Jak się spalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:09 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...A poza tym, to zrobie sobie reklamę. Nie ma sie czym chwalić, ale, kurde, raz się żyje:  niektore odcinki troche ubogie w tresc, ale ogolnie fajne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:13 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A poza tym, to zrobie sobie reklamę. Nie ma sie czym chwalić, ale, kurde, raz się żyje:  niektore odcinki troche ubogie w tresc, ale ogolnie fajne wink ...Zaczynam dopiero. ...Poza tym, jakoś mało czasu mam ostatnio. ...No i ten...dzięki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:14 am
RUFUS.ABBYSINIAN Ntsumi_Aya Ha! Wiedziałam, że mnie posłuchasz blaugh Witaj *przewraca blaugh * ...Tak, tak. ...Jak się spalo?Oj dobrze dobrze mrgreen Jak zwykle żadnego sny ani nic, ale co tam, ważne, że obejżałam martixa xD Chociaż się zawiodłam >_< A jak tobie? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 2:15 am
Omega Sun RUFUS.ABBYSINIAN ...A poza tym, to zrobie sobie reklamę. Nie ma sie czym chwalić, ale, kurde, raz się żyje:  niektore odcinki troche ubogie w tresc, ale ogolnie fajne wink Omiiiiii whee *przytul* Ciebie też dawno nie widziałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|