|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:04 pm
Mr-Syf Anuko dobra dobra ... kazda wymowka jest dobra doigrasz sie zaraz... spojrzysz smierci prosto w oczy kiedys trza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:07 pm
Anuko Mr-Syf Anuko dobra dobra ... kazda wymowka jest dobra doigrasz sie zaraz... spojrzysz smierci prosto w oczy kiedys trza i jeszcze zacznij mnie traktowac jak szmate... ty sie w ogole nie boisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:09 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko dobra dobra ... kazda wymowka jest dobra doigrasz sie zaraz... spojrzysz smierci prosto w oczy kiedys trza i jeszcze zacznij mnie traktowac jak szmate... ty sie w ogole nie boisz... no nie ... z ta szmata to lekko przegioles ... ... a powinnam sie bac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:10 pm
Anuko no nie ... z ta szmata to lekko przegioles ... ... a powinnam sie bac? powinnas... przynajmniej pozory rob...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:12 pm
dobra... ja musze leciec... dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:14 pm
Mr-Syf dobra... ja musze leciec... dobranoc no cusz ... milych snoof zatem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:24 pm
poszli spac wszyscy ... zatem i ja tez ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 9:55 pm
Nyuuu witam wszystkich 4laugh ( zajebisty humorek whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:17 pm
nyuuu ___ ___''' sama jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:23 am
Ciagle sama tarararararararara ______ ______''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:24 am
Rin_Youkai Ciagle sama tarararararararara ______ ______'' nie wkurzamy modow, nie nabijamy sobie postow smiecac wink !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:34 am
Omega Sun Rin_Youkai Ciagle sama tarararararararara ______ ______'' nie wkurzamy modow, nie nabijamy sobie postow smiecac wink ! ninja zwlaszcza ze juz raz zwroiclam jej uwage ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:36 am
Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Ciagle sama tarararararararara ______ ______'' nie wkurzamy modow, nie nabijamy sobie postow smiecac wink ! ninja zwlaszcza ze juz raz zwroiclam jej uwage ninja Ale to ni bylo do nabijania postow .__. ( jak cos to ide sobie i komus bumpuje ) To bylo w duzysz odstepach czasu .__. chcialm tylko sprawdzic czy ktos doszedl i np widzi, ze ostania osoba byla 2 h temu to co bedzie gadal. Dlatego ja sie jakby przypominalam ze ciagle tu siedze .__.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:38 am
Rin_Youkai Ale to ni bylo do nabijania postow .__. ( jak cos to ide sobie i komus bumpuje ) To bylo w duzysz odstepach czasu .__. chcialm tylko sprawdzic czy ktos doszedl i np widzi, ze ostania osoba byla 2 h temu to co bedzie gadal. Dlatego ja sie jakby przypominalam ze ciagle tu siedze .__. dobrze juz dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 04, 2006 1:40 am
Omega Sun Rin_Youkai Ale to ni bylo do nabijania postow .__. ( jak cos to ide sobie i komus bumpuje ) To bylo w duzysz odstepach czasu .__. chcialm tylko sprawdzic czy ktos doszedl i np widzi, ze ostania osoba byla 2 h temu to co bedzie gadal. Dlatego ja sie jakby przypominalam ze ciagle tu siedze .__. dobrze juz dobrze wink ...O, Omi, ave. ...Fajnie wyglÄ…dasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|