|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:20 pm
Mr-Syf Anuko ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos *gryzie w reke* jak tak chesz, to ja sie odgryzam, akutar mam ramie na wyciagniecie glowy ... *gryzam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:22 pm
Anuko Mr-Syf Anuko ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos *gryzie w reke* jak tak chesz, to ja sie odgryzam, akutar mam ramie na wyciagniecie glowy ... *gryzam* *przewraca na ziemie i zaczyna kopać "delikatnie"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:24 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos *gryzie w reke* jak tak chesz, to ja sie odgryzam, akutar mam ramie na wyciagniecie glowy ... *gryzam* *przewraca na ziemie i zaczyna kopać "delikatnie"* ja tam wole polaskotac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:27 pm
Anuko Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos *gryzie w reke* jak tak chesz, to ja sie odgryzam, akutar mam ramie na wyciagniecie glowy ... *gryzam* *przewraca na ziemie i zaczyna kopać "delikatnie"* ja tam wole polaskotac zaraz zaczne okladac kijem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:29 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos *gryzie w reke* jak tak chesz, to ja sie odgryzam, akutar mam ramie na wyciagniecie glowy ... *gryzam* *przewraca na ziemie i zaczyna kopać "delikatnie"* ja tam wole polaskotac zaraz zaczne okladac kijem... ozesz Ty, jak tak to sie wypchaj ;p Twist : cytaty ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:32 pm
Anuko ozesz Ty, jak tak to sie wypchaj ;p nawzajem *czuje satysfakcje oraz rzuca skopane cialo na jakoms kanape*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:33 pm
Mr-Syf Anuko ozesz Ty, jak tak to sie wypchaj ;p nawzajem *czuje satysfakcje oraz rzuca skopane cialo na jakoms kanape* psychiczny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:34 pm
Anuko Mr-Syf Anuko ozesz Ty, jak tak to sie wypchaj ;p nawzajem *czuje satysfakcje oraz rzuca skopane cialo na jakoms kanape* psychiczny ale za to jaki ladny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:37 pm
no ja tam jeszcze nie wiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:39 pm
Anuko no ja tam jeszcze nie wiem uwierz... madry, piekny i skromny do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:41 pm
Mr-Syf Anuko no ja tam jeszcze nie wiem uwierz... madry, piekny i skromny do tego czemu tym razem ja moge dokonca nie uwierzyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:47 pm
Anuko Mr-Syf Anuko no ja tam jeszcze nie wiem uwierz... madry, piekny i skromny do tego czemu tym razem ja moge dokonca nie uwierzyc? zaniemowil ... pokonany twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:57 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:59 pm
dobra dobra ... kazda wymowka jest dobra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 2:01 pm
Anuko dobra dobra ... kazda wymowka jest dobra doigrasz sie zaraz... spojrzysz smierci prosto w oczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|