|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:02 pm
Anuko Mr-Syf Anuko dajesz ... tzn ... jesli naprawde musisz ... choc uwaga ... moge oddac ugryzienie twisted ale ja grzyze, potem kopie a na koncu mysle moze czas poskromic tryb bestii? jakos lubie bestie we mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:03 pm
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Zimno, zimno, zimno gonk Witam XD chcesz bym na ciebie chuchal?? cieply kalafiorowy oddech... Nie dzieki sweatdrop chyba jeszcze chce dozyc jutra xd moge owinac cie moja zgrzybialom skarpektom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:04 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf Anuko dajesz ... tzn ... jesli naprawde musisz ... choc uwaga ... moge oddac ugryzienie twisted ale ja grzyze, potem kopie a na koncu mysle moze czas poskromic tryb bestii? jakos lubie bestie we mnie hm ... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:05 pm
czemu mylnie myslisz ze sobie cos skojarzylam, tak sie poprostu usmiecham
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:06 pm
Anuko czemu mylnie myslisz ze sobie cos skojarzylam, tak sie poprostu usmiecham jakos ci nie wierze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:07 pm
Mr-Syf Anuko czemu mylnie myslisz ze sobie cos skojarzylam, tak sie poprostu usmiecham jakos ci nie wierze... no dziekuje bardzo ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:09 pm
jesli sie obrazasz to satysfakcjonuje mnie to twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:10 pm
ninja babuszka wypuscila XD . Kurczeeee =_=, a kurat teraz pluje mi sie ojciec, ze chce kompa =_=.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:10 pm
Mr-Syf jesli sie obrazasz to satysfakcjonuje mnie to twisted nie, nie dam Ci niestety tej satysfakcji ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:12 pm
Anuko Mr-Syf jesli sie obrazasz to satysfakcjonuje mnie to twisted nie, nie dam Ci niestety tej satysfakcji ;p ten sposob zawsze dziala... *gryzie prosto w nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:15 pm
Mr-Syf Anuko Mr-Syf jesli sie obrazasz to satysfakcjonuje mnie to twisted nie, nie dam Ci niestety tej satysfakcji ;p ten sposob zawsze dziala... *gryzie prosto w nos* ala ...! *dzga w boczek* nie gryzaj w nos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 1:18 pm