|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:49 am
Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:52 am
ariellechan Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd i dwunastoletnich chłopców
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:55 am
EvilYuki ariellechan Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd i dwunastoletnich chłopców znam jednego whee , ale to chłopak mojej siostry domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:56 am
ariellechan EvilYuki ariellechan Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd i dwunastoletnich chłopców znam jednego whee , ale to chłopak mojej siostry domokun jak miałam 12 lat to bawiłąm się lalkami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 10:59 am
EvilYuki ariellechan EvilYuki ariellechan Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd i dwunastoletnich chłopców znam jednego whee , ale to chłopak mojej siostry domokun jak miałam 12 lat to bawiłąm się lalkami. jej to powiedz, a najgorsze jest to, ze ona ma chlopaka, a ja nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 8:39 am
EvilYuki ariellechan EvilYuki ariellechan Tartlet ech, a ja mam tak mało zainteresowań O_o tylko wódka, 12letni chłopcy i przekopywanie ogródka cool musisz pozac moja babcię xp , macie wspólne zainteresowasnia. Obie lubicie przekopywanie ogródka xd i dwunastoletnich chłopców znam jednego whee , ale to chłopak mojej siostry domokun jak miałam 12 lat to bawiłąm się lalkami. ten chłopak też ma lalkę do zabawy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 3:03 am
I znowu nakryłem Cię Tartlet na świntuszeniu razz
a była sobie kiedyś karczma i tam sie mówiło XD Karczmarzu piwo dla wszystkich XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 6:15 am
No to na poczatek dowcip : Tato, tato - wola maly Jasio - czemu oklejasz chomika tasma?? Tata odpowiada - zeby sie nie porwal jak go bede ruchac. tada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 10:03 am
Kibono Hikari No to na poczatek dowcip : Tato, tato - wola maly Jasio - czemu oklejasz chomika tasma?? Tata odpowiada - zeby sie nie porwal jak go bede ruchac.tada fuuuuuuuuuuu! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:07 pm
eek BADA BADA BADA BADA BADA xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:09 pm
Tartlet eek BADA BADA BADA BADA BADA xd e tam Bada BARA BARA BARA BARA XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 02, 2006 12:12 pm
Ta drewniana łyżka, którą dzierżę teraz w mej dłoni, czeka na spotkanie z Twoją łepetynką lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|