|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:14 am
Rin_Youkai Jaki refleks XD Nie martw sie ja tez tak mam ninja nie to ze brak refleksu ino najpierw rybki lowilam a potem mama do mnie zadzwonila ... wiec tak jakos dlugo to trwalo az przeczytalam ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:16 am
Anuko Rin_Youkai Jaki refleks XD Nie martw sie ja tez tak mam ninja nie to ze brak refleksu ino najpierw rybki lowilam a potem mama do mnie zadzwonila ... wiec tak jakos dlugo to trwalo az przeczytalam ^^" Tu juz jedna nam babcia porwala od rybek XD ( Rynn ), a jak przyszla teraz to widzi nie tylko nasz 3 , ale i jakis 3 facetow anglojezycznych sie przypaletalo XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:22 am
RYnnnnn >___> dotarlas tu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:23 am
Ide se , porobić coś (hm... tylko co ?) papa wszyskim mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:24 am
Karnaaa Ide se , porobić coś (hm... tylko co ?) papa wszyskim mrgreen porysuj sobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:30 am
heheh... witam wszystkich tu zgromadzonych (jak znam zycie to nokogo nie ma)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:31 am
Mr-Syf heheh... witam wszystkich tu zgromadzonych (jak znam zycie to nokogo nie ma) To zle znasz xd Ja jestem _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:33 am
Rin_Youkai Mr-Syf heheh... witam wszystkich tu zgromadzonych (jak znam zycie to nokogo nie ma) To zle znasz xd Ja jestem _^_ stare uuu... zeczywiscie jest sie czym cieszyc... (JOKE blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:35 am
Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf heheh... witam wszystkich tu zgromadzonych (jak znam zycie to nokogo nie ma) To zle znasz xd Ja jestem _^_ stare uuu... zeczywiscie jest sie czym cieszyc... (JOKE blaugh ) Teraz nie ma juz nikogo, bo ja musze spadac ninja . MAsz za swoje XD ( brat zgania =_= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:36 am
Rin_Youkai Mr-Syf Rin_Youkai Mr-Syf heheh... witam wszystkich tu zgromadzonych (jak znam zycie to nokogo nie ma) To zle znasz xd Ja jestem _^_ stare uuu... zeczywiscie jest sie czym cieszyc... (JOKE blaugh ) Teraz nie ma juz nikogo, bo ja musze spadac ninja . MAsz za swoje XD ( brat zgania =_= ) grrr... jednak znam zycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 12:04 pm