|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:49 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Nu, nu. Nie mazaj sie bobas, bo nie dostaniesz lizaka. >_< whaaaaaa! Nie jestem bobasem *chliiiiip chliiiip*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:51 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:52 am
...Wesela śmierdzą. ...I z tym miłym akcentem Was opuszczę. ...Trzymajcie się ludziki (i bobasy też ). ...Sayonara.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:53 am
Karnaaa na tych trzech co ja byłam , nie było zaciekawie stressed >_> Ciebie też nie znam <_< aya yestem *podaje łapke xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:55 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Wesela śmierdzą. ...I z tym miłym akcentem Was opuszczę. ...Trzymajcie się ludziki (i bobasy też ). ...Sayonara. BY by
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:55 am
Ntsumi_Aya Karnaaa na tych trzech co ja byłam , nie było zaciekawie stressed >_> Ciebie też nie znam <_< aya yestem *podaje łapke xp * karna , zresztą pisz jak tam chcesz mrgreen *energicznie potrząsa podaną łapką*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:56 am
RUFUS.ABBYSINIAN ...Wesela śmierdzą. ...I z tym miłym akcentem Was opuszczę. ...Trzymajcie się ludziki (i bobasy też ). ...Sayonara. stare bye 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:56 am
Ntsumi_Aya A dobrze wink Zdaje się, że my się jeszcze nie znamy. aya yestem xd *podaje łapke * a witam, przepraszam, tera dopiero przeczytalam wiadomoc, milo mi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 10:58 am
Anuko Ntsumi_Aya A dobrze wink Zdaje się, że my się jeszcze nie znamy. aya yestem xd *podaje łapke * a witam, przepraszam, tera dopiero przeczytalam wiadomoc, milo mi ^^ Jaki refleks XD Nie martw sie ja tez tak mam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:01 am
Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa na tych trzech co ja byłam , nie było zaciekawie stressed >_> Ciebie też nie znam <_< aya yestem *podaje łapke xp * karna , zresztą pisz jak tam chcesz mrgreen *energicznie potrząsa podaną łapką* To ja sie dolaczam xd * wskakuje miedzy dziewczyny i lapie karne za rece po czym potrzasa mocno *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:02 am
Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa na tych trzech co ja byłam , nie było zaciekawie stressed >_> Ciebie też nie znam <_< aya yestem *podaje łapke xp * karna , zresztą pisz jak tam chcesz mrgreen *energicznie potrząsa podaną łapką* miło mi poznać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:06 am
Ntsumi_Aya Karnaaa Ntsumi_Aya Karnaaa na tych trzech co ja byłam , nie było zaciekawie stressed >_> Ciebie też nie znam <_< aya yestem *podaje łapke xp * karna , zresztą pisz jak tam chcesz mrgreen *energicznie potrząsa podaną łapką* miło mi poznać biggrin mrgreen mi też miło poznać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:06 am
Anuko Ntsumi_Aya A dobrze wink Zdaje się, że my się jeszcze nie znamy. aya yestem xd *podaje łapke * a witam, przepraszam, tera dopiero przeczytalam wiadomoc, milo mi ^^ nic nie szkodzi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|