|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:43 pm
Leylla *przynosi ogromny talerz wypelniony kanapkami* sa tez z wisniowym dzemem bo tamtego nie wystarczylo na wsyskie mrgreen przypominam o tym poscie jaby "ktos" *aluzja xd * nie zczail mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:44 pm
jestem pewna ze mojego posta nie czytneles stare xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:45 pm
autark czemu sie nie czestujesz?? crying jest tu jeszcze kto?? gonk crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:46 pm
Leylla Ozual ideal...? eek eh to najwyrazniej niewspomnialem o wygladziee i charakterze charakter masz fajny mrgreen a jezeli chodzi o wyglad... wystarczy ze golisz mlodzienczy meszek i jest gites blaugh xd mrgreen xd golic golic golic i jeszcze raz golic twisted >charakter fajny...? pozory myla... mam trudny charakter... czesto przykryty tym pozoronym... czeba sie niezle nameczyc by sie dokopac do mojego charakteru... najlepiej uderzyc gdy mam depresje... a o meszki inne sprawy dbam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:48 pm
*budzi sie podpita z glowa na stole* dobra ja ide. blanoć heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:50 pm
Ozual charakter fajny...? pozory myla... mam trudny charakter... czesto przykryty tym pozoronym... czeba sie niezle nameczyc by sie dokopac do mojego charakteru... najlepiej uderzyc gdy mam depresje... a o meszki inne sprawy dbam xd to dobrze bo u mnie w klasie niektorzy chlopcy jakos zapominaja stare brrr... a pozorny charakter masz fajny... przynajmniej nie wydziwiasz tak jak niektorzy i nie strzelasz fochow... rolleyes xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:51 pm
Leylla Leylla *przynosi ogromny talerz wypelniony kanapkami* sa tez z wisniowym dzemem bo tamtego nie wystarczylo na wsyskie mrgreen przypominam o tym poscie jaby "ktos" *aluzja xd * nie zczail mrgreen crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:51 pm
Miho_14 *budzi sie podpita z glowa na stole* dobra ja ide. blanoć heart idz i nie wracaj juz dzisiaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:53 pm
*w jednej rece trzyma custeczke a w drugiej talerz* masz i jedz tylko ich nie zasmarkaj heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:54 pm
ok teraz na serio papa... dobranoc wszystkim oraz slodkich i fantazyjych snow xd mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:56 pm
Ozual ok teraz na serio papa... dobranoc wszystkim oraz slodkich i fantazyjych snow xd mrgreen branoc mrgreen xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:59 pm
Leylla *w jednej rece trzyma custeczke a w drugiej talerz* masz i jedz tylko ich nie zasmarkaj heart mrgreen ok whee bede lecial spac lub cos, pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 2:01 pm
poszliszcie wszyscy i zostalam sama... wiec idum xd heart branocka twisted heart 4laugh
stare twisted >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|