|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:29 pm
Miho_14 Autark Leylla nie pakaj mrgreen masz chusteczke *zaczyna biegac po gai i rozdawac chusteczki* kto chce jeszcze kto chce jeszcze xd a cos do jedzonka? a grejfruta wczoraj nie chciales ! scream oj, chcialem, przeczytaj moja spozniona odpowiedz, spozniona crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:29 pm
Autark oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka *idzie zrobic kanapki* a jaki ma byc ten dzem?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:30 pm
Leylla Autark oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka *idzie zrobic kanapki* a jaki ma byc ten dzem?? mrgreen z jablek i miodku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:31 pm
hmm... zobacze co da sie zrobic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:33 pm
*przynosi ogromny talerz wypelniony kanapkami* sa tez z wisniowym dzemem bo tamtego nie wystarczylo na wsyskie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:33 pm
Leylla hmm... zobacze co da sie zrobic xd ok 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:34 pm
Autark oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka ale ilez mozna?? ja przewaznie trafiam na ciolkow... a jak juz jest jakis normalny to mnie nie chce bo juz zajety... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:35 pm
widze ze juz sie prawie wszysyc zmyli,spadam... dozobaczenia i i milych snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:36 pm
Ozual widze ze juz sie prawie wszysyc zmyli,spadam... dozobaczenia i i milych snow branocka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:37 pm
Leylla Autark oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka ale ilez mozna?? ja przewaznie trafiam na ciolkow... a jak juz jest jakis normalny to mnie nie chce bo juz zajety... crying ja jestem wolny... ale niejestem normalny... i niejestem ciolkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:38 pm
Ozual ja jestem wolny... ale niejestem normalny... i niejestem ciolkiem to prawie jak ideal mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:39 pm
Leylla Autark oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka ale ilez mozna?? ja przewaznie trafiam na ciolkow... a jak juz jest jakis normalny to mnie nie chce bo juz zajety... crying no dobra, nie znam sie sweatdrop ale jesc lubie,jabluszka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:39 pm
Leylla Ozual ja jestem wolny... ale niejestem normalny... i niejestem ciolkiem to prawie jak ideal mrgreen ideal...? eek eh to najwyrazniej niewspomnialem o wygladziee i charakterze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:42 pm
Ozual ideal...? eek eh to najwyrazniej niewspomnialem o wygladziee i charakterze charakter masz fajny mrgreen a jezeli chodzi o wyglad... wystarczy ze golisz mlodzienczy meszek i jest gites blaugh xd mrgreen xd golic golic golic i jeszcze raz golic twisted >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|