|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:15 pm
Ozual zegnajcie, milo bylo was poznac... aa Leylla, co z ta rozprawka? prawie skonczylam mrgreen ale chce jeszcze pare poprawek zrobic... i dopisac koncowke... na ktora masz jutro do szkoly?? bo ja mam na 13 wiec moglabym ci to rano przegladnac i wyslac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:15 pm
Miho_14 ej sory ta seria placzacych postow wygladala jak wielka gaiowa chandra biggrin niestety, chyba tak jakos... wyszlo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:16 pm
EvilYuki Miho_14 ej sory ta seria placzacych postow wygladala jak wielka gaiowa chandra biggrin niestety, chyba tak jakos... wyszlo... nio crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:17 pm
EvilYuki niestety, chyba tak jakos... wyszlo... czasami dobrze jest sie wyladowac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:17 pm
Leylla Ozual zegnajcie, milo bylo was poznac... aa Leylla, co z ta rozprawka? prawie skonczylam mrgreen ale chce jeszcze pare poprawek zrobic... i dopisac koncowke... na ktora masz jutro do szkoly?? bo ja mam na 13 wiec moglabym ci to rano przegladnac i wyslac mrgreen ja mam na 8:00 ale az tak pilnie niepotrzebuje na jutro... na poniedzialek bedzie mi potrzebne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:18 pm
nie pakaj mrgreen masz chusteczke *zaczyna biegac po gai i rozdawac chusteczki* kto chce jeszcze kto chce jeszcze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:19 pm
Ozual ja mam na 8:00 ale az tak pilnie niepotrzebuje na jutro... na poniedzialek bedzie mi potrzebne ok, ale i tak ci jutro wysle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:21 pm
Leylla nie pakaj mrgreen masz chusteczke *zaczyna biegac po gai i rozdawac chusteczki* kto chce jeszcze kto chce jeszcze xd a cos do jedzonka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:22 pm
Autark EvilYuki Miho_14 ej sory ta seria placzacych postow wygladala jak wielka gaiowa chandra biggrin niestety, chyba tak jakos... wyszlo... nio crying buuuu... ja che ksiecia... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:23 pm
fistaszki mam mrgreen ale jak badzo kcesz to moge ci zrobic kanapeczki z dzemem rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:23 pm
EvilYuki buuuu... ja che ksiecia... crying a ja chce zeby mial brata blizniaka twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:24 pm
EvilYuki Autark EvilYuki Miho_14 ej sory ta seria placzacych postow wygladala jak wielka gaiowa chandra biggrin niestety, chyba tak jakos... wyszlo... nio crying buuuu... ja che ksiecia... crying mmh ksiecia... to ja odpadam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:25 pm
Autark Leylla nie pakaj mrgreen masz chusteczke *zaczyna biegac po gai i rozdawac chusteczki* kto chce jeszcze kto chce jeszcze xd a cos do jedzonka? a grejfruta wczoraj nie chciales ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:27 pm
Leylla fistaszki mam mrgreen ale jak badzo kcesz to moge ci zrobic kanapeczki z dzemem rofl oki whee Yuki: jak chcesz ksiecia to musisz poczekac bo oni sa tacy, ze sie czeka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:28 pm
Miho_14 a grejfruta wczoraj nie chciales ! scream ale ja chce xd aaa ty wiesz co sie potem stanelo?? kawalek marmoladki mi spadl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|