|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:06 pm
Mr-Syf ehh... narazie ZEGNAM WSZYSTKICH *tuli Ley i wychodzi* crying dlaczemu ja znowy cos spierdzielilam? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:06 pm
Leylla to dlaczego jak ja na ciebie patrze mysle tylko puci puci kocyk twisted mrgreen xd jak na mnie patrzysz to tak myslisz? OMG eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:08 pm
Miho_14 jak na mnie patrzysz to tak myslisz? OMG eek twisted twisted twisted ty jeszcze bedziesz u mnie nocowac mrgreen strzesz sie dziewcze strzesz xd twisted blaugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:08 pm
Autark EvilYuki Autark EvilYuki Autark ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam a gdzie ty moje zdjecie widziales? przed sekunda wstawilam do galerii xd ale wczesniej juz bylo gdzie na forum 3nodding ale inne 3nodding na tamtym bylas usmiechnieta, na tym nie xp Zdarza sie... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:09 pm
Leylla Mr-Syf ehh... narazie ZEGNAM WSZYSTKICH *tuli Ley i wychodzi* crying dlaczemu ja znowy cos spierdzielilam? crying crying crying eh nieprzejmuj sie, to nie twoja wina... znam go choc troche i on poprostu jest taki jaki jest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:10 pm
Ozual Leylla Mr-Syf ehh... narazie ZEGNAM WSZYSTKICH *tuli Ley i wychodzi* crying dlaczemu ja znowy cos spierdzielilam? crying crying crying eh nieprzejmuj sie, to nie twoja wina... znam go choc troche i on poprostu jest taki jaki jest Majkel Wisniewski tak spiewal ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:11 pm
Ozual eh nieprzejmuj sie, to nie twoja wina... znam go choc troche i on poprostu jest taki jaki jest ... *wzdych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:12 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:13 pm
zegnajcie, milo bylo was poznac... aa Leylla, co z ta rozprawka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zbiera sie w sobie* *powstrzymuje zalamanie nerwowe* *znowu cieszy sie zyciem xd * mata chusteczki heart mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:14 pm