|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:56 pm
Leylla Mr-Syf *czuje ze jest ignorowany... puszcza Ley oraz wychodzi bez slowa* poczekaj... *skacze na niego* jak chcesz isc to musisz zabrac mnie ze soba *cmoka* *kladzie Ley na kanapie po czym znowu wychodzi bez slowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:56 pm
EvilYuki Autark EvilYuki Sluchaj, jestem stworzeniem brzydkim i paskudnym, ale mam gadane, dlatego nie mam problemu ze zdobyciem "drugiej polowy" 3nodding Casanova tez piekny nie byl, ale umial zabajerowac; to byl jego urok. Wyglad nie ma nic do rzeczy... chyba dawno nie widzialas swojej buzki w lustrze confused ty mojej nigdy...? ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:57 pm
Miho_14 Ozual co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet tez jestem gruba. jak jestes za chudy to wszyscy cie i tak akceptyja, a jak jestes gruby to widzisz te spojrzenia mowiace "o boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu...." a to nie zawsze jest wina tez osoby..... ... choroby, leki, wypadki, et cetera et cetera........ moja sytuacja jest zupelnie inna... kiedys tez ocenialem innych ludzi po wygladzie... pozniej zaczolem oceniac ludzi po charakterze... teraz nieoceniam w zaden sposob... gdyz zbyt wiele razy doznalem tej bolesnej oceny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:57 pm
Miho_14 Ozual co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet tez jestem gruba. jak jestes za chudy to wszyscy cie i tak akceptyja, a jak jestes gruby to widzisz te spojrzenia mowiace "o boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu...." a to nie zawsze jest wina tez osoby..... ... choroby, leki, wypadki, et cetera et cetera........ wiem... ja mam hipoglikemie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:58 pm
Mr-Syf *kladzie Ley na kanapie po czym znowu wychodzi bez slowa* *staje pomiedzy nim a drzwiami* nigdzie nie idzesz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:58 pm
Autark ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam a gdzie ty moje zdjecie widziales? przed sekunda wstawilam do galerii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:59 pm
EvilYuki Autark ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam a gdzie ty moje zdjecie widziales? przed sekunda wstawilam do galerii xd ale wczesniej juz bylo gdzie na forum 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:00 pm
Leylla Mr-Syf *kladzie Ley na kanapie po czym znowu wychodzi bez slowa* *staje pomiedzy nim a drzwiami* nigdzie nie idzesz twisted eh... chyba to nie od ciebie zalezy... jesli chce wyjsc to wychodze... najpierw mnie ignorujesz a potem chcesz mnie zatrzymac... zegnam... *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:03 pm
Mr-Syf eh... chyba to nie od ciebie zalezy... jesli chce wyjsc to wychodze... najpierw mnie ignorujesz a potem chcesz mnie zatrzymac... zegnam... *wychodzi* wcale cie nie ignorowalam... poczytalbys posty :* no choc slonce... poswiec mi tu jeszcze troszke xd prosze... *patrzy namietnym blagalnym wzrokiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:03 pm
Autark EvilYuki Autark ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam a gdzie ty moje zdjecie widziales? przed sekunda wstawilam do galerii xd ale wczesniej juz bylo gdzie na forum 3nodding ale inne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:04 pm
eh znowu sie zaczyna... depresja... crying krytyczny spadek samooceny i zerowy brak akceptacji siebie samego... niczym zaraza dopada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Leylla Mr-Syf *kladzie Ley na kanapie po czym znowu wychodzi bez slowa* *staje pomiedzy nim a drzwiami* nigdzie nie idzesz twisted eh... chyba to nie od ciebie zalezy... jesli chce wyjsc to wychodze... najpierw mnie ignorujesz a potem chcesz mnie zatrzymac... zegnam... *wychodzi* przestan strzelac fochy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf eh... chyba to nie od ciebie zalezy... jesli chce wyjsc to wychodze... najpierw mnie ignorujesz a potem chcesz mnie zatrzymac... zegnam... *wychodzi* wcale cie nie ignorowalam... poczytalbys posty :* no choc slonce... poswiec mi tu jeszcze troszke xd prosze... *patrzy namietnym blagalnym wzrokiem* ehh... narazie ZEGNAM WSZYSTKICH *tuli Ley i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:05 pm
Leylla wcale cie nie ignorowalam... poczytalbys posty :* no choc slonce... poswiec mi tu jeszcze troszke xd prosze... *patrzy namietnym blagalnym wzrokiem* poprostu bylo mi smutno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 1:05 pm
EvilYuki Autark EvilYuki Autark ale zdjecie mi sie podobalo, przepraszam a gdzie ty moje zdjecie widziales? przed sekunda wstawilam do galerii xd ale wczesniej juz bylo gdzie na forum 3nodding ale inne 3nodding na tamtym bylas usmiechnieta, na tym nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|