|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:46 pm
Miho_14 ej, czy ty sugerujesz mnie? xp i mnie i moze troszeczke madzie bo ona tez nazeka... mrgreen a tak na marginesie od pn wrocilam do miksturki i spadlam kilogramek... prawie dwa mrgreen ninja mam mocne postanowienie... do wakacji chce wyrzezbic sie tak jak marina... no moze prawie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:49 pm
Leylla Miho_14 ej, czy ty sugerujesz mnie? xp i mnie i moze troszeczke madzie bo ona tez nazeka... mrgreen a tak na marginesie od pn wrocilam do miksturki i spadlam kilogramek... prawie dwa mrgreen ninja mam mocne postanowienie... do wakacji chce wyrzezbic sie tak jak marina... no moze prawie mrgreen *idzie po wodke miodowa do barku* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Ozual Leylla Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen ja tez chetnie bym mu oddal... eh zbyt wielu cierpien przez moj wyglad doswiadczylem crying za duzo miesni masz i tyle... bo tak to jestes idealny.. co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark Leylla Autark *idzie z nia jako obstawa* przyniesiesz wino?? tak, troszke mi to zajelo whee *podaje* bardzo ci dziekuje whee *patrzy na butelke... to na syfcia... na butelke...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:50 pm
Ozual co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet ehh... to spojz na mnie... jak ja wygladam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Leylla @ emilka: jeszce napis w sinu: TNKNZTP Club i bedzie git *patrzy na pana syfcia* nie, nie ja sie do tego nie nadaje *zmywa stempelek* mam za niska samoocene zeby tak myslec. ze ktos na mnie nie zasluguje czy cos .... Sluchaj, jestem stworzeniem brzydkim i paskudnym, ale mam gadane, dlatego nie mam problemu ze zdobyciem "drugiej polowy" 3nodding Casanova tez piekny nie byl, ale umial zabajerowac; to byl jego urok. Wyglad nie ma nic do rzeczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chlopaki, nie wiedzialem, ze mozna, az tak kogos dowartosciowac, diekuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 *idzie po wodke miodowa do barku* crying mam wino... chcesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:52 pm
Mr-Syf Ozual co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet ehh... to spojz na mnie... jak ja wygladam... *patrzy* no jak?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*czuje ze jest ignorowany... puszcza Ley oraz wychodzi bez slowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Sluchaj, jestem stworzeniem brzydkim i paskudnym, ale mam gadane, dlatego nie mam problemu ze zdobyciem "drugiej polowy" 3nodding Casanova tez piekny nie byl, ale umial zabajerowac; to byl jego urok. Wyglad nie ma nic do rzeczy... chyba dawno nie widzialas swojej buzki w lustrze confused Leylla: zdrowko *bierze lyka i oddaje butelke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:53 pm
Ozual co ty opowiadasz... jestem brzydki, gruby, glupi a co gorsza uzalezniony od innych osob.... niedorastam tobie do piet tez jestem gruba. jak jestes za chudy to wszyscy cie i tak akceptyja, a jak jestes gruby to widzisz te spojrzenia mowiace "o boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu...." a to nie zawsze jest wina tez osoby..... ... choroby, leki, wypadki, et cetera et cetera........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:54 pm
Mr-Syf *czuje ze jest ignorowany... puszcza Ley oraz wychodzi bez slowa* poczekaj... *skacze na niego* jak chcesz isc to musisz zabrac mnie ze soba *cmoka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:55 pm
Autark EvilYuki Sluchaj, jestem stworzeniem brzydkim i paskudnym, ale mam gadane, dlatego nie mam problemu ze zdobyciem "drugiej polowy" 3nodding Casanova tez piekny nie byl, ale umial zabajerowac; to byl jego urok. Wyglad nie ma nic do rzeczy... chyba dawno nie widzialas swojej buzki w lustrze confused ty mojej nigdy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:56 pm
Miho_14 tez jestem gruba. jak jestes za chudy to wszyscy cie i tak akceptyja, a jak jestes gruby to widzisz te spojrzenia mowiace "o boze jak mozna sie doprowadzic do takiego stanu...." a to nie zawsze jest wina tez osoby..... ... choroby, leki, wypadki, et cetera et cetera........ to dlaczego jak ja na ciebie patrze mysle tylko puci puci kocyk twisted mrgreen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|