|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:38 pm
EvilYuki Ozual *wyciaga woreczek z ciasteczkami, bierze jedno i chowa woreczek* @Yuki: niestety to niewykonalne crying crying wszystko jest wykonalne... to namow kolegow...? ^^ wszystko jest wykonalne ale ja niestety jestem ograniczony w wykonywaniu.... do czego namowic kolegow... a i niemam kolegow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:38 pm
Leylla Mr-Syf nic *dalej sie przytula* nie zwracaj na mnie uwagi... crying *wyciera oczka* przynajmniej usiadzmy na kanapie... *bierze ja i delikatnie usadawia na kanapie po czym sie przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:39 pm
amilko gdzie cie wcielo?? ninja *rozglada sie po gai*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:39 pm
Ozual EvilYuki Ozual *wyciaga woreczek z ciasteczkami, bierze jedno i chowa woreczek* @Yuki: niestety to niewykonalne crying crying wszystko jest wykonalne... to namow kolegow...? ^^ wszystko jest wykonalne ale ja niestety jestem ograniczony w wykonywaniu.... do czego namowic kolegow... a i niemam kolegow... a masz mnie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:40 pm
*dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:41 pm
Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:42 pm
Mr-Syf Ozual EvilYuki Ozual *wyciaga woreczek z ciasteczkami, bierze jedno i chowa woreczek* @Yuki: niestety to niewykonalne crying crying wszystko jest wykonalne... to namow kolegow...? ^^ wszystko jest wykonalne ale ja niestety jestem ograniczony w wykonywaniu.... do czego namowic kolegow... a i niemam kolegow... a masz mnie?? chodz do mego licka! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:42 pm
@ emilka: jeszce napis w sinu: TNKNZTP Club i bedzie git
*patrzy na pana syfcia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:43 pm
Leylla Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen np ja mrgreen tak ze dwa i bedzie oki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla @ emilka: jeszce napis w sinu: TNKNZTP Club i bedzie git *patrzy na pana syfcia* *przytula sie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen ej, czy ty sugerujesz mnie? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:44 pm
Leylla Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen ja tez chetnie bym mu oddal... eh zbyt wielu cierpien przez moj wyglad doswiadczylem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:45 pm
Ozual Leylla Miho_14 *dgrzebala korone* no estem. ej leyi, wiesz ze pierdas ma kompleks typu: chcialbym przytyc a nie moge? eek znam pare osob ktore chetnie oddalyby mu pare kilo mrgreen ja tez chetnie bym mu oddal... eh zbyt wielu cierpien przez moj wyglad doswiadczylem crying za duzo miesni masz i tyle... bo tak to jestes idealny..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:45 pm
Leylla Autark *idzie z nia jako obstawa* przyniesiesz wino?? tak, troszke mi to zajelo whee *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:46 pm
Leylla @ emilka: jeszce napis w sinu: TNKNZTP Club i bedzie git *patrzy na pana syfcia* nie, nie ja sie do tego nie nadaje *zmywa stempelek* mam za niska samoocene zeby tak myslec. ze ktos na mnie nie zasluguje czy cos ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|