|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:25 pm
Ozual EvilYuki Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^ akisz akisz.... znajdz sobie kogo innego... *podlizuje sie do Yuki* daj, pomiziam Cie pod brodka... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:27 pm
a kiedy bedziemy jedli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozual EvilYuki Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^ akisz akisz.... znajdz sobie kogo innego... *podlizuje sie do Yuki* daj, pomiziam Cie pod brodka... whee nadstawia brodke *lasi sie i mruczy* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf jak tak sprawe stawiasz to rezygnoje... wole Ley a co to ja jestem... towar na wymiane, zarezerwowana na czarna godzine?? jak z kims nie wyjdzie to zawsze ja zostje?? crying crying crying dziekuje bardzo za takie traktowanie crying crying crying *idzie po wino*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:28 pm
Leylla Mr-Syf jak tak sprawe stawiasz to rezygnoje... wole Ley a co to ja jestem... towar na wymiane, zarezerwowana na czarna godzine?? jak z kims nie wyjdzie to zawsze ja zostje?? crying crying crying dziekuje bardzo za takie traktowanie crying crying crying *idzie po wino* ehh... *lapie za noge, wywraca i sie przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf jak tak sprawe stawiasz to rezygnoje... wole Ley a co to ja jestem... towar na wymiane, zarezerwowana na czarna godzine?? jak z kims nie wyjdzie to zawsze ja zostje?? crying crying crying dziekuje bardzo za takie traktowanie crying crying crying *idzie po wino* *idzie z nia jako obstawa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual EvilYuki Ozual EvilYuki Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^ akisz akisz.... znajdz sobie kogo innego... *podlizuje sie do Yuki* daj, pomiziam Cie pod brodka... whee nadstawia brodke *lasi sie i mruczy* 3nodding to zapraszam do mojego liceum ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:32 pm
Mr-Syf ehh... *lapie za noge, wywraca i sie przytula* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:33 pm
Leylla Mr-Syf ehh... *lapie za noge, wywraca i sie przytula* eek cio ty robis?? *chlip*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:34 pm
*wyciaga woreczek z ciasteczkami, bierze jedno i chowa woreczek* @Yuki: niestety to niewykonalne crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:35 pm
Leylla Leylla Mr-Syf ehh... *lapie za noge, wywraca i sie przytula* eek cio ty robis?? *chlip* nic *dalej sie przytula* nie zwracaj na mnie uwagi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:35 pm
Autark *idzie z nia jako obstawa* przyniesiesz wino??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:37 pm
Ozual *wyciaga woreczek z ciasteczkami, bierze jedno i chowa woreczek* @Yuki: niestety to niewykonalne crying crying wszystko jest wykonalne... to namow kolegow...? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:37 pm
Mr-Syf nic *dalej sie przytula* nie zwracaj na mnie uwagi... crying *wyciera oczka* przynajmniej usiadzmy na kanapie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|