|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:18 pm
EvilYuki Autark Leylla skoro uwazasz ze jestes "ta" mrgreen moge robic za bodygarda mrgreen Yuki: ja nie mam korony sad kup se na markiecie, chodzi po 100 g a moze byc mis lub bokserki w serduszka? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:19 pm
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty rozkaz *delikatnie zdejmuje buciki i kladzie obok* xd no to... no to wymasuj mi stopy! xd ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:19 pm
Autark a moze byc mis lub bokserki w serduszka? sad ostatecznie moga byc bokserki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:20 pm
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty rozkaz *delikatnie zdejmuje buciki i kladzie obok* xd no to... no to wymasuj mi stopy! xd *z zadowoleniem na twarzy, delikatnie zaczol masowac stopki* rozkazuj pani.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:21 pm
Ozual EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty rozkaz *delikatnie zdejmuje buciki i kladzie obok* xd no to... no to wymasuj mi stopy! xd *z zadowoleniem na twarzy, delikatnie zaczol masowac stopki* rozkazuj pani.... mrgreen to teraz mozesz mnie polozyc do lozeczka i isc sobie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:21 pm
Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? crying yuki daj tego wina...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:22 pm
Leylla Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? crying yuki daj tego wina... przecierz cie przytulilem i wytarlem oczka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:22 pm
Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:23 pm
hej dziewczyny i chlopaki
@auti: ja jestem za boxerkami!
@yuki: ej ja tez chce byc w tnknztp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:23 pm
Leylla Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? crying yuki daj tego wina... za pozno... wyzlopalam sama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:24 pm
EvilYuki Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^ akisz akisz.... znajdz sobie kogo innego... *podlizuje sie do Yuki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mr-Syf ja moge wymasowac ci plecki oraz zdjac reszte ciuszkow... chcesz?? plecki wymasuj, ale ubranka zostaw ^^ jak tak sprawe stawiasz to rezygnoje... wole Ley
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hej dziewczyny i chlopaki @auti: ja jestem za boxerkami! @yuki: ej ja tez chce byc w tnknztp *wyciaga wielki stempel i odciska jej napis na czole* Przyjeta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 hej dziewczyny i chlopaki @auti: ja jestem za boxerkami! @yuki: ej ja tez chce byc w tnknztp kup koronke i wklej w siga TNKNZTP Club
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|