|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:12 pm
EvilYuki Leylla EvilYuki dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding mrgreen mrgreen klub... rofl a jak go nazwiemy?? TNKNZTP czyli Te, Na Ktore Nie Zasluguja Te Palanty ^^ jak moge odkupic swe winy.... xd rozkazuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! ee jak tak to wybacz *siada na podlodze* no, prosze 3nodding zadosc uczynienia.... rozkazuj idz do lodowki i przynies mi wino
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf nie placz juz... co mam zrobic bys sie lepiej poczula?? *mruga zalzawionymi oczetami* czyli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki TNKNZTP czyli Te, Na Ktore Nie Zasluguja Te Palanty ^^ dobre to jest dobre mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:13 pm
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! ee jak tak to wybacz *siada na podlodze* no, prosze 3nodding zadosc uczynienia.... rozkazuj idz do lodowki i przynies mi wino *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark EvilYuki Leylla EvilYuki dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding mrgreen mrgreen klub... rofl a jak go nazwiemy?? TNKNZTP czyli Te, Na Ktore Nie Zasluguja Te Palanty ^^ moge sie zapisac? to zaluz korone! i w zygnatury napis: TNKNZTP Club
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
skoro uwazasz ze jestes "ta" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:14 pm
Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:16 pm
Leylla skoro uwazasz ze jestes "ta" mrgreen moge robic za bodygarda mrgreen Yuki: ja nie mam korony sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:16 pm
EvilYuki Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty rozkaz *delikatnie zdejmuje buciki i kladzie obok* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:17 pm
Autark Leylla skoro uwazasz ze jestes "ta" mrgreen moge robic za bodygarda mrgreen Yuki: ja nie mam korony sad kup se na markiecie, chodzi po 100 g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:17 pm
psitul i daj chustecke cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:18 pm
Ozual EvilYuki Ozual *idzie do lodowki i przynosi wino*... dalej no to zdejmij mi buty rozkaz *delikatnie zdejmuje buciki i kladzie obok* xd no to... no to wymasuj mi stopy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:18 pm
Leylla psitul i daj chustecke cry eh... *delikatnie wyciera oczka chusteczka oraz przytula* lepiej ci??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|