|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:05 pm
EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! ee jak tak to wybacz *siada na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:06 pm
Leylla Mr-Syf *czuje satysfakcje* *nie daje sie wrobic w swoj wlasny numer* crying stare crying nie placz juz... co mam zrobic bys sie lepiej poczula??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:06 pm
Irinn heeeej 4laugh rofl 4laugh plumos whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:07 pm
Leylla choc oni na nas nie zasluguja domokun mrgreen dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Autark nie gniewaj sie znowu cry no to co to PPC? Pieszczenie, Przytulanie, Calowanie? no wlasnie o to chodzi byscie przestaly crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Autark EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! no wlasnie, Yuki jest za fajna by byc tylko ... obiektem seksualnym redface za kogo ty mnie uwazasz czlowieczku.... wcale niemialem zamiaru jej w zaden sposob wykorzystac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:08 pm
Ozual EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! ee jak tak to wybacz *siada na podlodze* no, prosze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding mrgreen mrgreen klub... rofl a jak go nazwiemy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Autark EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! no wlasnie, Yuki jest za fajna by byc tylko ... obiektem seksualnym redface za kogo ty mnie uwazasz czlowieczku.... wcale niemialem zamiaru jej w zaden sposob wykorzystac.... jak nie to oki, uspokoiles mnie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:09 pm
Ozual Autark EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! no wlasnie, Yuki jest za fajna by byc tylko ... obiektem seksualnym redface za kogo ty mnie uwazasz czlowieczku.... wcale niemialem zamiaru jej w zaden sposob wykorzystac.... niestety nie... crying mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:10 pm
Leylla EvilYuki dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding mrgreen mrgreen klub... rofl a jak go nazwiemy?? TNKNZTP czyli Te, Na Ktore Nie Zasluguja Te Palanty ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! ee jak tak to wybacz *siada na podlodze* no, prosze 3nodding zadosc uczynienia.... rozkazuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Autark EvilYuki Ozual na kolana *bezemocjonalnie rozkazal* Jak tak, to spadaj! no wlasnie, Yuki jest za fajna by byc tylko ... obiektem seksualnym redface za kogo ty mnie uwazasz czlowieczku.... wcale niemialem zamiaru jej w zaden sposob wykorzystac.... za to ja caly czas sie czaje... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:11 pm
Mr-Syf nie placz juz... co mam zrobic bys sie lepiej poczula?? *mruga zalzawionymi oczetami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 12:11 pm
EvilYuki Leylla EvilYuki dokladnie... czekaj, kupie sobie taka koronke jak ty masz, jako, ze zakladamy kluuub... 3nodding mrgreen mrgreen klub... rofl a jak go nazwiemy?? TNKNZTP czyli Te, Na Ktore Nie Zasluguja Te Palanty ^^ moge sie zapisac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|