|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:49 am
Leylla Mr-Syf a ja uwazam ze o kopa sie prosisz... dzieckiem i tak jestes... wredota z ciebie tez wyplywa, sarkazm tez... no i wreszcie doszlismy do jakiegos porozumienia mrgreen mam jedna prozbe... wyluzuj a zobaczysz ze swiat bedzie piekniejszy :* xd jak dla mnie smierdzi ten swiat... i dziekuje za wyklady na temat mojego zachowania... byly niepotrzebne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:50 am
EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:51 am
Mr-Syf jak dla mnie smierdzi ten swiat... i dziekuje za wyklady na temat mojego zachowania... byly niepotrzebne... wybacz za to crying nie chcialam crying *szeroko sie usmiecha* juz nie bede mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:51 am
Autark EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp jest niedostepna??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:52 am
Autark EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp *myslu myslu my... uuu... moze lepiej nie bede juz myslec xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:52 am
Leylla Mr-Syf jak dla mnie smierdzi ten swiat... i dziekuje za wyklady na temat mojego zachowania... byly niepotrzebne... wybacz za to crying nie chcialam crying *szeroko sie usmiecha* juz nie bede mrgreen ... i co to mialo byc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:53 am
Ozual *powoli przesunol trupio zimnym i szorstkim palcem po szyi* *jeczy z radosci* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:54 am
Mr-Syf Autark EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp jest niedostepna?? jest nieustepliwa czasami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:54 am
Autark EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp przypuszczam, ze chodzi o jakis obiadek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:55 am
Autark jest nieustepliwa czasami sweatdrop nie da sie jej jakos skruszyc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Autark EvilYuki Mr-Syf niewiele ludziom do szczescia potrzeba... dokladnie mrgreen mi potrzeba jednego ale Yuki nie chce sie zgodzic xp przypuszczam, ze chodzi o jakis obiadek... obiadek? eek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Ozual *powoli przesunol trupio zimnym i szorstkim palcem po szyi* *jeczy z radosci* mrgreen twisted *manipuluje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:56 am
oj no juz przestan... zrob mi ta przyjemnosc i na chwile badz mily mrgreen ja nawet nie wiem za co ty sie tak na mnie denerwujesz... co ja takiego zrobilam?? sad sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:57 am
Ozual EvilYuki Ozual *powoli przesunol trupio zimnym i szorstkim palcem po szyi* *jeczy z radosci* mrgreen twisted *manipuluje* Idziemy spac? 3nodding xd Autark: a cio to PPC? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:58 am
Leylla oj no juz przestan... zrob mi ta przyjemnosc i na chwile badz mily mrgreen ja nawet nie wiem za co ty sie tak na mnie denerwujesz... co ja takiego zrobilam?? sad sweatdrop a co ja ci zrobilem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|