|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:38 am
to czemu powiedziales ze ja w faszyzmie mieszkam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:39 am
Leylla tak jak wszystki innymi ludzmi... rofl idz lepiej posprawdzac wiek wszystkich ludzi dziecko...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:39 am
Ozual jezeli tego pragniesz.... *obserwuje* muru muru... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:40 am
Mr-Syf to czemu powiedziales ze ja w faszyzmie mieszkam... to nie oznaka pogardy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:41 am
Ozual Mr-Syf to czemu powiedziales ze ja w faszyzmie mieszkam... to nie oznaka pogardy powiedz jeszcze ze faszysta sie urodzilem to juz zupelnie bede ci wierzyl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:42 am
EvilYuki Ozual jezeli tego pragniesz.... *obserwuje* muru muru... ^^ mhm *przeszywajacym wzrokiem spojrzal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:42 am
Mr-Syf idz lepiej posprawdzac wiek wszystkich ludzi dziecko... 1. nie jestem dzieckiem... 2. wredoa z ciebie wyplywa mrgreen ale to nic 3. hmmm... tu trzeba zrobic *puci puci* 4. i tak uwazam ze slodko sie wnerwiasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:45 am
Leylla Mr-Syf idz lepiej posprawdzac wiek wszystkich ludzi dziecko... 1. nie jestem dzieckiem... 2. wredoa z ciebie wyplywa mrgreen ale to nic 3. hmmm... tu trzeba zrobic *puci puci* 4. i tak uwazam ze slodko sie wnerwiasz a ja uwazam ze o kopa sie prosisz... dzieckiem i tak jestes... wredota z ciebie tez wyplywa, sarkazm tez...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:45 am
Ozual EvilYuki Ozual jezeli tego pragniesz.... *obserwuje* muru muru... ^^ mhm *przeszywajacym wzrokiem spojrzal* Oooo... taaaaak... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:46 am
Mr-Syf Ozual Mr-Syf to czemu powiedziales ze ja w faszyzmie mieszkam... to nie oznaka pogardy powiedz jeszcze ze faszysta sie urodzilem to juz zupelnie bede ci wierzyl... nie... kim jestem by wyrazac zdanie o innych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:46 am
niewiele ludziom do szczescia potrzeba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:47 am
Mr-Syf a ja uwazam ze o kopa sie prosisz... dzieckiem i tak jestes... wredota z ciebie tez wyplywa, sarkazm tez... no i wreszcie doszlismy do jakiegos porozumienia mrgreen mam jedna prozbe... wyluzuj a zobaczysz ze swiat bedzie piekniejszy :* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:47 am
Ozual Mr-Syf Ozual Mr-Syf to czemu powiedziales ze ja w faszyzmie mieszkam... to nie oznaka pogardy powiedz jeszcze ze faszysta sie urodzilem to juz zupelnie bede ci wierzyl... nie... kim jestem by wyrazac zdanie o innych... o tobie mam pogardliwe zdanie... a tak w ogole to po kiego kija sie wtracasz???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 11:48 am
EvilYuki Ozual EvilYuki Ozual jezeli tego pragniesz.... *obserwuje* muru muru... ^^ mhm *przeszywajacym wzrokiem spojrzal* Oooo... taaaaak... whee *powoli przesunol trupio zimnym i szorstkim palcem po szyi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|