|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:29 am
EvilYuki dobra, nie przeszkadzam wam we filtrowaniu whee *dziuga* mrgreen wcale nie przeszkadzasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:29 am
Leylla Mr-Syf takie ladne nozki masz.... i nie bujaj mnie... ja wiem co ja robie!!! jeszcze gdybys wiedzial co mowisz rofl xd a za komplement > dziekuje whee chyba skopac cie trzeba za takie klamstwa... i w ogole ladna jestes ^^... nie wiem skad ty takie pomysly bierzesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:33 am
Mr-Syf chyba skopac cie trzeba za takie klamstwa... i w ogole ladna jestes ^^... nie wiem skad ty takie pomysly bierzesz... *dziuga* jaka ladna?? gdzie?? z ktorej strony? a co do pomyslow to sam mi je dajesz xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:35 am
Leylla Mr-Syf chyba skopac cie trzeba za takie klamstwa... i w ogole ladna jestes ^^... nie wiem skad ty takie pomysly bierzesz... *dziuga* jaka ladna?? gdzie?? z ktorej strony? a co do pomyslow to sam mi je dajesz xp xd KLAMIESZ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:37 am
phi... ty tak mowisz rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:38 am
Leylla phi... ty tak mowisz rofl jak dla mnie to wszystko co powiedzialam jest prawda i tylko prawda rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Leylla phi... ty tak mowisz rofl czymu ty mi to robisz?? crying *siada na kanapie i ryczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:43 am
Mr-Syf czymu ty mi to robisz?? crying *siada na kanapie i ryczy* eek e no nie placz... ja... ale... ja nie chcialam... rolleyes *siada obok niego* masz chustecz... o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:44 am
Leylla eek e no nie placz... ja... ale... ja nie chcialam... rolleyes *siada obok niego* masz chustecz... o.O patrz!! to ta sama ktora wycieralam ci mordke jak sie oblales brandy!! a tu lezy twoja boootelka.... widzisz mam dowody... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf czymu ty mi to robisz?? crying *siada na kanapie i ryczy* eek e no nie placz... ja... ale... ja nie chcialam... rolleyes *siada obok niego* masz chustecz... o.O *wtula sie w ramie* he... heh... hehehe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:46 am
Mr-Syf Leylla Mr-Syf czymu ty mi to robisz?? crying *siada na kanapie i ryczy* eek e no nie placz... ja... ale... ja nie chcialam... rolleyes *siada obok niego* masz chustecz... o.O *wtula sie w ramie* he... heh... hehehe.... nieprzywitasz mnie wojenny towarzyszu?? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:47 am
Ozual Mr-Syf Leylla Mr-Syf czymu ty mi to robisz?? crying *siada na kanapie i ryczy* eek e no nie placz... ja... ale... ja nie chcialam... rolleyes *siada obok niego* masz chustecz... o.O *wtula sie w ramie* he... heh... hehehe.... nieprzywitasz mnie wojenny towarzyszu?? ninja witaj... *wraca do swoich spraw*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|