|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:14 am
Leylla Leylla piles *idzie do kuchni sprawdzic czy jest kefir* prosz *podaje kefir rofl * *wypija caly* od razu lepiej... ale czemu tak glowa boli... i co ja robilem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:15 am
a co to jest kombak?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:16 am
Leylla Mr-Syf nie no cos ty... ja po piciu nigdy nie mam bulow glowy... a wiec jest czy nie?? taaak wlasnie widze rofl grrrr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:17 am
Mr-Syf *wypija caly* od razu lepiej... ale czemu tak glowa boli... i co ja robilem?? siedziales mi na kolanach, wstawiles sie brandy pozniej musialam cie zbierac z podlogi i wycierac buzke bo sie polales... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:19 am
Leylla Mr-Syf *wypija caly* od razu lepiej... ale czemu tak glowa boli... i co ja robilem?? siedziales mi na kolanach, wstawiles sie brandy pozniej mosialam sie zbierac z podlogi i wycierac buzke bo sie polales... rofl ja na kolanach??? i w dodatku tobie?? cos zmyslasz... i wcale nie padlem na podloge... bujasz mnie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:19 am
Mr-Syf ja na kolanach??? i w dodatku tobie?? cos zmyslasz... i wcale nie padlem na podloge... bujasz mnie!!! jak chcesz... mi to zwisa rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:22 am
Leylla Mr-Syf ja na kolanach??? i w dodatku tobie?? cos zmyslasz... i wcale nie padlem na podloge... bujasz mnie!!! jak chcesz... mi to zwisa rofl xd i powiewa... heh... te kobiety to takie rzeczy chca mi wcisnac... i co jeszcze... hm.... ladne masz kolanka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:24 am
Mr-Syf i powiewa... heh... te kobiety to takie rzeczy chca mi wcisnac... i co jeszcze... hm.... ladne masz kolanka to ty sie wciskales mrgreen a tego o kolanach to ja nie chcialam ci wcisnac rofl sam to zrobiles xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:26 am
Leylla Mr-Syf i powiewa... heh... te kobiety to takie rzeczy chca mi wcisnac... i co jeszcze... hm.... ladne masz kolanka to ty sie wciskales mrgreen a tego o kolanach to ja nie chcialam ci wcisnac rofl sam to zrobiles xd takie ladne nozki masz.... i nie bujaj mnie... ja wiem co ja robie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 10:27 am
Mr-Syf takie ladne nozki masz.... i nie bujaj mnie... ja wiem co ja robie!!! jeszcze gdybys wiedzial co mowisz rofl xd a za komplement > dziekuje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|