|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:50 am
Leylla Autark obie wersje mi sie podobaja, obiadek 4laugh zapiekanka z lososiem 4laugh redface poprosze Yuki: zawsze mozesz kogos innego zaprosic redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' kazdy facet by tak zrobil... to znacyz, ze Cie lubil, Rin ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' a fajny byl? mrgreen fajny, fajny xd ale on przyszedł tylko bym mu wytlumaczyla matme ( nawet go dobrze nie znalam =___=, ale ze do mnie kazdy po korki przychodzil to sie przyzwyczailam zapraszac do siebie nieznajomych XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf niech ja tylko znajde tego kto mi bezprawnie butelke zabiera... moja butelka crying masz czleczku... gdyby nie ja to mialbys juz sama butelke bez zawartosci... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:51 am
Autark Leylla Autark obie wersje mi sie podobaja, obiadek 4laugh zapiekanka z lososiem 4laugh redface poprosze Yuki: zawsze mozesz kogos innego zaprosic redface niestety nei stac mnie na to, by ci zafundowac bilet do Warszawy i pozniejszy obiadek... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:51 am
Rin_Youkai Leylla Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' a fajny byl? mrgreen fajny, fajny xd ale on przyszedł tylko bym mu wytlumaczyla matme ( nawet go dobrze nie znalam =___=, ale ze do mnie kazdy po korki przychodzil to sie przyzwyczailam zapraszac do siebie nieznajomych XD ) *macha rozpaczliwie lapka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:52 am
Rin_Youkai fajny, fajny xd ale on przyszedł tylko bym mu wytlumaczyla matme ( nawet go dobrze nie znalam =___=, ale ze do mnie kazdy po korki przychodzil to sie przyzwyczailam zapraszac do siebie nieznajomych XD ) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:52 am
Autark Rin_Youkai Leylla Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' a fajny byl? mrgreen fajny, fajny xd ale on przyszedł tylko bym mu wytlumaczyla matme ( nawet go dobrze nie znalam =___=, ale ze do mnie kazdy po korki przychodzil to sie przyzwyczailam zapraszac do siebie nieznajomych XD ) *macha rozpaczliwie lapka* A ty co tak machasz XD ( zglaszasz sie do odpowiedzi czy co xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:53 am
Autark redface poprosze Yuki: zawsze mozesz kogos innego zaprosic redface serwuje zapiekanke... juz troche ostygla sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:54 am
Rin_Youkai A ty co tak machasz XD ( zglaszasz sie do odpowiedzi czy co xd ) nie ... ja tylko ... redface ... ja jestem bardzo nieznajomy Yuki: dziekuje za checi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvilYuki Mr-Syf Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' kazdy facet by tak zrobil... to znacyz, ze Cie lubil, Rin ^^ naprawde question sweatdrop XDDD. Przynajmniej dostal 5 z matmy xd ( jak nauka to nauka , ja na nic innego nie pozwole xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf niech ja tylko znajde tego kto mi bezprawnie butelke zabiera... moja butelka crying masz czleczku... gdyby nie ja to mialbys juz sama butelke bez zawartosci... stare heh... ja mam twarda glowe do picia... nic mnie nie ruszy... heh... ale czemu glowa mnie boli??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:55 am
Ja lece =_= mam chce ______ _______' Ale tu wroce XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:56 am
Leylla Autark redface poprosze Yuki: zawsze mozesz kogos innego zaprosic redface serwuje zapiekanke... juz troche ostygla sweatdrop dziekuje whee *podaje herbatke* prosze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:56 am
Mr-Syf heh... ja mam twarda glowe do picia... nic mnie nie ruszy... heh... ale czemu glowa mnie boli?? kacyk?? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|