|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:40 am
Mr-Syf *zaczyna cicho jeczec przez sen* eek jak nie przestaniesz pojekiwac to juz nigdy wiecej nie dostaniesz brandy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:40 am
Autark zapros na obiadek, to zawsze dziala na faceta whee to on powinien zaprosic ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:41 am
Leylla Mr-Syf *zaczyna cicho jeczec przez sen* eek jak nie przestaniesz pojekiwac to juz nigdy wiecej nie dostaniesz brandy xd *chrapie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:42 am
Leylla Autark zapros na obiadek, to zawsze dziala na faceta whee to on powinien zaprosic ja xp obie wersje mi sie podobaja, obiadek 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:43 am
stare *kladzie sie z drugiej strony kanapy i wlacza muzyczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:44 am
Leylla stare *kladzie sie z drugiej strony kanapy i wlacza muzyczke* *budzi sie* co jest kur... cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:45 am
Autark obie wersje mi sie podobaja, obiadek 4laugh zapiekanka z lososiem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf *budzi sie* co jest kur... cze chrapales
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:46 am
Autark Leylla Autark zapros na obiadek, to zawsze dziala na faceta whee to on powinien zaprosic ja xp obie wersje mi sie podobaja, obiadek 4laugh Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___='''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:47 am
Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' a fajny byl? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:47 am
Leylla Mr-Syf *budzi sie* co jest kur... cze chrapales ale to nie powod by... no... ten... a butelke czemu mi zabrali??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:48 am
Rin_Youkai Obiad... ninja taaak, taaak ja juz raz poczastowalam kolege obiadem w domu to pozniej bywal u mnie codziennie =___=''' kazdy facet by tak zrobil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:48 am
Mr-Syf ale to nie powod by... no... ten... a butelke czemu mi zabrali?? bo sie tak wstawiles ze juz nawet do ust nie umiales trafic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:49 am
Leylla Mr-Syf ale to nie powod by... no... ten... a butelke czemu mi zabrali?? bo sie tak wstawiles ze juz nawet do ust nie umiales trafic... niech ja tylko znajde tego kto mi bezprawnie butelke zabiera... moja butelka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|