|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:25 am
Leylla EvilYuki ale dala mmnumer telefonu jednemu fajnemu czucherowi ^^ no i prawidlowo mrgreen ciekawe, czy napisze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:25 am
Mr-Syf przeszkadzam ci?? *pije i pada po pierwszych kilku lykach* nie... ale lekki to ty nie jestes mrgreen *zbiera go i kladzie na kanapie* chcesz jeszcze?? *patrzy na niego niepewnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:26 am
EvilYuki Leylla EvilYuki ale dala mmnumer telefonu jednemu fajnemu czucherowi ^^ no i prawidlowo mrgreen ciekawe, czy napisze... pytanie brzmi czy to on poprosil cie o nr, jezeli tak to na 100% napisze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:27 am
Leylla Mr-Syf przeszkadzam ci?? *pije i pada po pierwszych kilku lykach* nie... ale lekki to ty nie jestes mrgreen *zbiera go i kladzie na kanapie* chcesz jeszcze?? *patrzy na niego niepewnie* asaasa... lelpeach... mememeu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:28 am
Mr-Syf asaasa... lelpeach... mememeu... hmmm.. przydalby sie tlumacz... sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:29 am
Leylla Mr-Syf asaasa... lelpeach... mememeu... hmmm.. przydalby sie tlumacz... sweatdrop xd ja... ja... chce... je.. jesz... jeszcze!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:32 am
Mr-Syf ja... ja... chce... je.. jesz... jeszcze!!! *gleboki wdech* w koncu chciales sie naaa...pic rofl *daje botle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:33 am
EvilYuki musze byc cierpliiiiwa ^^ ale chyba warto?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:34 am
Leylla Mr-Syf ja... ja... chce... je.. jesz... jeszcze!!! *gleboki wdech* w koncu chciales sie naaa...pic rofl *daje botle* to fajnie... *proboje siegnoc po botle* da... daj mi *nie trafia do ust i powoli zasypia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:36 am
Mr-Syf to fajnie... *proboje siegnoc po botle* da... daj mi *nie trafia do ust i powoli zasypia* ech... *wyciaga chusteczke i wyciera mu buzke zalana brandy* *odstawia boootle* i pomyslec ze tak latwo mozna ululac faceta xd *patrzy sie na niego rofl *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:38 am
Leylla Mr-Syf to fajnie... *proboje siegnoc po botle* da... daj mi *nie trafia do ust i powoli zasypia* ech... *wyciaga chusteczke i wyciera mu buzke zalana brandy* *odstawia boootle* i pomyslec ze tak latwo mozna ululac faceta xd *patrzy sie na niego rofl * *zaczyna cicho jeczec przez sen*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|