|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:03 am
Leylla Mr-Syf ale skarpete i tak ci dam *podrzuca nieokreslone zgrzybiale cos pod nos* eek *mdleje, powalona odorem* bedzie trzeba zrobic "usta, usta" *przymierza sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:04 am
Aidanna idem robic lekcje... papa ludki kofane :* xd narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mr-Syf bedzie trzeba zrobic "usta, usta" *przymierza sie* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf bedzie trzeba zrobic "usta, usta" *przymierza sie* eek cos nie tak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leylla Mr-Syf bedzie trzeba zrobic "usta, usta" *przymierza sie* eek a myles zeby?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:05 am
Leylla Leylla Mr-Syf bedzie trzeba zrobic "usta, usta" *przymierza sie* eek a myles zeby?? mrgreen tak jakos bedzie... mylem rano... (moze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:06 am
Mr-Syf tak jakos bedzie... mylem rano... (moze) hmm... *dalej lezy nieprzytomna mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:07 am
Leylla Mr-Syf tak jakos bedzie... mylem rano... (moze) hmm... *dalej lezy nieprzytomna mrgreen * *zaczyna trzaskac lapom po twarzy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:08 am
Mr-Syf *zaczyna trzaskac lapom po twarzy* stare to ja sie tak nie bawie *oddaje mu plaszczaka mrgreen *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:09 am
Leylla Mr-Syf *zaczyna trzaskac lapom po twarzy* stare to ja sie tak nie bawie *oddaje mu plaszczaka mrgreen * twisted 4laugh xd >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:09 am
Leylla Mr-Syf *zaczyna trzaskac lapom po twarzy* stare to ja sie tak nie bawie *oddaje mu plaszczaka mrgreen * a juz chcialem zaczynac... ale widac ze sie dobrze czujesz... no coz, to zawsze dziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:11 am
Mr-Syf a juz chcialem zaczynac... ale widac ze sie dobrze czujesz... no coz, to zawsze dziala... phi... *cmoka go w policzek xp * ide sobie dolac brandy... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:12 am
Leylla Mr-Syf a juz chcialem zaczynac... ale widac ze sie dobrze czujesz... no coz, to zawsze dziala... phi... *cmoka go w policzek xp * ide sobie dolac brandy... rofl ja tesz chcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:12 am