|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:54 am
Leylla Aidanna normalnie poraz pierwszy ktos sie cieszu ze mnie widzi crying zawsze musi byc ten pierwszy raz whee mrgreen *tuuuulos muuuucios* 4laugh *rodzynowe tulu tuli* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:54 am
i kto tu marudzi stare < 4laugh oczi oczi ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:55 am
Leylla nie przesadzasz?? xp blaugh xd a moze od razu fabryke... bedzie bardzo milo... dam ci powachac moja skarpete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:55 am
Mr-Syf ale placic i tak bedziesz... aha..... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:56 am
Aidanna Mr-Syf ale placic i tak bedziesz... aha..... stare znowu marudzisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:56 am
Leylla i kto tu marudzi stare < 4laugh oczi oczi ninja > *patrzy sie na nia o tak '' stare ''* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:57 am
Mr-Syf a moze od razu fabryke... bedzie bardzo milo... dam ci powachac moja skarpete sa dwie butelkos i na tym koniec... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:58 am
Leylla Mr-Syf a moze od razu fabryke... bedzie bardzo milo... dam ci powachac moja skarpete sa dwie butelkos i na tym koniec... xd ale skarpete i tak ci dam *podrzuca nieokreslone zgrzybiale cos pod nos*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:59 am
Mr-Syf Aidanna Mr-Syf ale placic i tak bedziesz... aha..... stare znowu marudzisz?? domokun domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 8:59 am
Aidanna *patrzy sie na nia o tak '' stare ''* xd ooooooooczi ooooooooczi ach... te coooooooodne oooooooczi rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:00 am
idem robic lekcje... papa ludki kofane :* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:00 am
Mr-Syf ale skarpete i tak ci dam *podrzuca nieokreslone zgrzybiale cos pod nos* eek *mdleje, powalona odorem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:01 am
Aidanna Mr-Syf Aidanna Mr-Syf ale placic i tak bedziesz... aha..... stare znowu marudzisz?? domokun domokun domokun domokun domokun *czai sie* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 9:01 am
Aidanna idem robic lekcje... papa ludki kofane :* xd a idz ludecku :* heart pluumos mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|