Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23059 23060 23061 23062 23063 23064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Aidanna

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:34 am

Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai
Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd

chcesz studiowac medycyne? Zastanow sie dobrze. Moj wykladowca tez mial byc lekarzem, ale powiedzial, ze jak mu kazali kroic na zajeciach topielca ktorego juz zzeraly robaki to postanowil zmienic studia i zostac prawnikiem sweatdrop
Ja wim Ja wim xd U mnie polowa ludu to medycynie skonczyla, albo jest albo idzie XDD Trza se czaszke ludzka bedzie wykombinowac ninja ( bo potrzeba juz chyba na 1 roku )
bedziesz kroic trupy... a fuuj xd
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:36 am

Rin_Youkai
Ja wim Ja wim xd U mnie polowa ludu to medycynie skonczyla, albo jest albo idzie XDD Trza se czaszke ludzka bedzie wykombinowac ninja ( bo potrzeba juz chyba na 1 roku )

dla mnie te studia to w ogole sa jakies masakryczne i krwawe xd Moja kolezanka jest na kierunku pielegniarskim i chodzi cala pokluta, bo ucza sie pobierac krew na sobie na wzajem xd
a jak Ty mi mowisz, ze jeszcze trzeba sobie zalozyc wlasna kolekcje jakis gnatow i czaszek to ciesze sie ze nie musze tam studiowac, bo bym chyba nie mogla spac z czyms takim w domu wink

Omega Sun
Captain

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:37 am

Aidanna
Anuko
Aidanna
Rin_Youkai
Anuko
czyzby biolchem? xd
A jak XD
nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink

a tak wogole to czesc xd

biolchem rzadzi
nierozumim czemu nienormalna? cos sugerujesz?
nie ja porostu nie mogla btm byc na biolchem bo ja humanistka jestem i juz xd
U nas biochem lubia sie strasznie z humanem XD
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:38 am

Rin_Youkai
Anuko
Rin_Youkai
A ty tez Bio-cham wink ( ja na to tak mowie XD )

ano, co prawda zdecydowanie wole biologie niz chemi bo kinematyka i jakies tam inne rzeczy mnie przerazaja z lekka no ale cuz ... trza sie uczyc jak sie tak wybralo ^^ bedzie dobrze ^^
U nas jak cos sie w szkole dzieje to od razu : TO biochem! To ci z biochemu!
Pani: Ale to niemozliwe Marku oni sa najleprzymi uczniami.
Nigdy za nic nam sie nie obrywa sweatdrop A klasa niezle walnieta sweatdrop i tacy pozniej idana lekarzy @_@

smiesznie ... moja klase stanowia osoby rozniaste, ale wsumie to najlepsi raczej nie jestesmy, ot ... normalni, zwariowani ludzie ... whee

Anuko

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:38 am

Aidanna
Rin_Youkai
Omega Sun
Rin_Youkai
Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd

chcesz studiowac medycyne? Zastanow sie dobrze. Moj wykladowca tez mial byc lekarzem, ale powiedzial, ze jak mu kazali kroic na zajeciach topielca ktorego juz zzeraly robaki to postanowil zmienic studia i zostac prawnikiem sweatdrop
bedziesz kroic trupy... a fuuj xd
A tam do pana Jozka sie pojdzie XDDD
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:40 am

Omega Sun
Autark
*podaje kanapke z miodkiem* prosze Omi mrgreen

dziekuje, ale jestem swiezo po obiadku wink

a ja nie a i tak czestuje, prosze wez 3nodding

Autark

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:40 am

Omega Sun
Rin_Youkai

dla mnie te studia to w ogole sa jakies masakryczne i krwawe xd Moja kolezanka jest na kierunku pielegniarskim i chodzi cala pokluta, bo ucza sie pobierac krew na sobie na wzajem xd
a jak Ty mi mowisz, ze jeszcze trzeba sobie zalozyc wlasna kolekcje jakis gnatow i czaszek to ciesze sie ze nie musze tam studiowac, bo bym chyba nie mogla spac z czyms takim w domu wink
Ja to tam lubie tych co na prawo ida xd Oj przydadza mi sie jak jakis sylikon peknie >_> xd
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:42 am

Autark

dobrze *bierze kanapeczke*

Omega Sun
Captain

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:43 am

Autark
Omega Sun
Autark
*podaje kanapke z miodkiem* prosze Omi mrgreen

dziekuje, ale jestem swiezo po obiadku wink

Ten to ma sile xd ( my tu o czaszkach , trupach , a ten se spokojnie kanapke robi )

ja muszem spadac ... trza skonczyc obiad, zrobic pozadek i sprobowac sie pouczyc

pa pa wszystkim mrgreen

Anuko

Autark

Omega Sun
Autark

dobrze *bierze kanapeczke*
Omi wziela kanapke cool
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:44 am

Rin_Youkai
Ja to tam lubie tych co na prawo ida xd Oj przydadza mi sie jak jakis sylikon peknie >_> xd

chcesz byc chirurgiem plastycznym? Ok, to zrobimy tak... ninja ja Ci zalatwie pomoc prawna a Ty mi na starosc jakis rabacik jak bede chciala sobie cos odessac, wygladzic albo powiekszyc wink

Omega Sun
Captain

Autark

PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:45 am

Rin_Youkai
Ten to ma sile xd ( my tu o czaszkach , trupach , a ten se spokojnie kanapke robi )

*podaje kanapke* plosie mrgreen
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:46 am

Anuko
ja muszem spadac ... trza skonczyc obiad, zrobic pozadek i sprobowac sie pouczyc

pa pa wszystkim mrgreen
Ok , ja tez bede sie zmywac. Bo mnie rodzina juz tam za sciana obgaduje, ze nic nie robie ________-___________'' ( teraz zadali mi mnostwo zajec takich jak zakupy, rachunki i sprzatanie =__= ehhhhh... )

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Mar 02, 2006 7:47 am

Omega Sun
Rin_Youkai

chcesz byc chirurgiem plastycznym? Ok, to zrobimy tak... ninja ja Ci zalatwie pomoc prawna a Ty mi na starosc jakis rabacik jak bede chciala sobie cos odessac, wygladzic albo powiekszyc wink
zalatwione ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 23059 23060 23061 23062 23063 23064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games