|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:06 am
ja lece odkurzac mieszkanie ______ ______''' zaraz wracam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:24 am
nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink a tak wogole to czesc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:26 am
Aidanna nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink a tak wogole to czesc xd Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:27 am
Aidanna nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink a tak wogole to czesc xd biolchem rzadzi nierozumim czemu nienormalna? cos sugerujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:28 am
Anuko Aidanna nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink a tak wogole to czesc xd biolchem rzadzi nierozumim czemu nienormalna? cos sugerujesz? A ty tez Bio-cham wink ( ja na to tak mowie XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd chcesz studiowac medycyne? Zastanow sie dobrze. Moj wykladowca tez mial byc lekarzem, ale powiedzial, ze jak mu kazali kroic na zajeciach topielca ktorego juz zzeraly robaki to postanowil zmienic studia i zostac prawnikiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:29 am
Omega Sun Rin_Youkai Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd chcesz studiowac medycyne? Zastanow sie dobrze. Moj wykladowca tez mial byc lekarzem, ale powiedzial, ze jak mu kazali kroic na zajeciach topielca ktorego juz zzeraly robaki to postanowil zmienic studia i zostac prawnikiem sweatdrop *podaje kanapke z miodkiem* prosze Omi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:30 am
Rin_Youkai A ty tez Bio-cham wink ( ja na to tak mowie XD ) ano, co prawda zdecydowanie wole biologie niz chemi bo kinematyka i jakies tam inne rzeczy mnie przerazaja z lekka no ale cuz ... trza sie uczyc jak sie tak wybralo ^^ bedzie dobrze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:30 am
Autark *podaje kanapke z miodkiem* prosze Omi mrgreen dziekuje, ale jestem swiezo po obiadku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:31 am
Omega Sun Rin_Youkai Boszzz przyszlo xd A co se bede zalowac biologii XD W koncu Medycyna czeka xd chcesz studiowac medycyne? Zastanow sie dobrze. Moj wykladowca tez mial byc lekarzem, ale powiedzial, ze jak mu kazali kroic na zajeciach topielca ktorego juz zzeraly robaki to postanowil zmienic studia i zostac prawnikiem sweatdrop Ja wim Ja wim xd U mnie polowa ludu to medycynie skonczyla, albo jest albo idzie XDD Trza se czaszke ludzka bedzie wykombinowac ninja ( bo potrzeba juz chyba na 1 roku )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:33 am
Anuko Aidanna nienormalna... xd biolchem talk2hand pirate bosz... wink a tak wogole to czesc xd biolchem rzadzi nierozumim czemu nienormalna? cos sugerujesz? nie ja porostu nie mogla btm byc na biolchem bo ja humanistka jestem i juz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:34 am
Anuko Rin_Youkai A ty tez Bio-cham wink ( ja na to tak mowie XD ) ano, co prawda zdecydowanie wole biologie niz chemi bo kinematyka i jakies tam inne rzeczy mnie przerazaja z lekka no ale cuz ... trza sie uczyc jak sie tak wybralo ^^ bedzie dobrze ^^ U nas jak cos sie w szkole dzieje to od razu : TO biochem! To ci z biochemu! Pani: Ale to niemozliwe Marku oni sa najleprzymi uczniami. Nigdy za nic nam sie nie obrywa sweatdrop A klasa niezle walnieta sweatdrop i tacy pozniej idana lekarzy @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|