Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2304 2305 2306 2307 2308 2309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Dabster

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 1:50 pm

no to spadam
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 1:51 pm

Dabster
tej slyszeliscie teorie stworzenia swiata wedlug informatyka D biggrin biggrin : biggrin :d
a słyszałeś teorię dobrego snu według braci PAŻ?

oto ona:
"się w noc konkret wyspać
trza się wcześniej wysrać"

ide do klopa eek

Kukus

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 1:52 pm

Dabster
heh znowu nie zaowazony stare
następny z komplexem duszka Casperka?

widzimy cie... ale żeby odpowiedzieć potrzebujemy czasu... to nie GG

wyobraź sobie, że oproocz tego topicu śledze jeszcz kilka innych a posty można słać co 45 secund
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 1:55 pm

witam wszystkich o czym sie dziś rozmawia

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 1:59 pm

SERAFIN-WAMPIRE
witam wszystkich o czym sie dziś rozmawia
wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem...
tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 2:01 pm

Kukus
wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem...
tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh

aha noto moze być ciekawe

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 2:29 pm

SERAFIN-WAMPIRE
Kukus

przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 2:50 pm

Kukus
SERAFIN-WAMPIRE
Kukus

przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu

spox to cze i miłej zabawy życze

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:02 pm

SERAFIN-WAMPIRE
Kukus
SERAFIN-WAMPIRE
Kukus

spokojnie... jeszcze godzina... przyjadą po mnie... smile
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:08 pm

Kukus
SERAFIN-WAMPIRE
Kukus
SERAFIN-WAMPIRE
Kukus

spokojnie... jeszcze godzina... przyjadą po mnie... smile

a ha

Uriell Angel of Death

Kukus

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:12 pm

SERAFIN-WAMPIRE

a ha

a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:16 pm

uczo = ucho blaugh

Kukus

Uriell Angel of Death

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:18 pm

Kukus
SERAFIN-WAMPIRE

a ha

a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć
rozumiem
PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:21 pm

SERAFIN-WAMPIRE
Kukus
SERAFIN-WAMPIRE

a ha

rozumiem
tak... wiem, że normalny człowiek by po prostu ułozył włosy tak by prawe ucho było odkryte... ale ja nie jestem normalny eek

Kukus

Uriell Angel of Death

PostPosted: Thu Sep 16, 2004 3:23 pm

Kukus
SERAFIN-WAMPIRE
Kukus
SERAFIN-WAMPIRE

a ha

rozumiem
tak... wiem, że normalny człowiek by po prostu ułozył włosy tak by prawe ucho było odkryte... ale ja nie jestem normalny eek

ja też nie
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2304 2305 2306 2307 2308 2309 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games