|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:51 pm
Dabster tej slyszeliscie teorie stworzenia swiata wedlug informatyka D biggrin biggrin : biggrin :d a słyszałeś teorię dobrego snu według braci PAŻ? oto ona: "się w noc konkret wyspać trza się wcześniej wysrać" ide do klopa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:52 pm
Dabster heh znowu nie zaowazony stare następny z komplexem duszka Casperka? widzimy cie... ale żeby odpowiedzieć potrzebujemy czasu... to nie GG wyobraź sobie, że oproocz tego topicu śledze jeszcz kilka innych a posty można słać co 45 secund
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:55 pm
witam wszystkich o czym sie dziś rozmawia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 1:59 pm
SERAFIN-WAMPIRE witam wszystkich o czym sie dziś rozmawia wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:01 pm
Kukus wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh aha noto moze być ciekawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:29 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh aha noto moze być ciekawe przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 2:50 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh aha noto moze być ciekawe przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu spox to cze i miłej zabawy życze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:02 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh aha noto moze być ciekawe przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu spox to cze i miłej zabawy życze spokojnie... jeszcze godzina... przyjadą po mnie... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:08 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus wśród niuboow krooluje temat jaki to ze mnie cham i skurwiel, bo im nie pozwalam zrobić śmietnika z Gildii... a prooby pyskowania pacyfikuję wraz z delikwentem... tutaj spokojnie jak na wojnie... aktualnie temat komplexu duszka Casperka u Dabstera blaugh aha noto moze być ciekawe przepraszam, że tak długo... ale się szykowałem do wyjścia, bo ide o 1 z kumpelą i jej ekipą na do klubu spox to cze i miłej zabawy życze spokojnie... jeszcze godzina... przyjadą po mnie... smile a ha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:12 pm
a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:18 pm
Kukus a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć rozumiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:21 pm
SERAFIN-WAMPIRE Kukus a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć rozumiem tak... wiem, że normalny człowiek by po prostu ułozył włosy tak by prawe ucho było odkryte... ale ja nie jestem normalny eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 16, 2004 3:23 pm
Kukus SERAFIN-WAMPIRE Kukus a ty mnie już wyganiasz... jeszcze muszę włosy przystrzyc, bo mnie się za długo zrobiło z prawej mańki... uczo mam zakryte... a fryzura zakłada jedynie lewe uczo zasłonięte... jeszcze musze powalczyć rozumiem tak... wiem, że normalny człowiek by po prostu ułozył włosy tak by prawe ucho było odkryte... ale ja nie jestem normalny eek ja też nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|