|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:10 am
Witam wszystkich _^_. Debilny dzien mialam =___='', mam nadzieje, ze chociaz wy go dobrze spedziliscie. [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3][
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:40 am
Rin_Youkai Witam wszystkich _^_. Debilny dzien mialam =___='', mam nadzieje, ze chociaz wy go dobrze spedziliscie. [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3][ a coz Tobie sie przydarzylo dziecino?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:41 am
Autark Nightcatt Autark Lucjusz jest tu ktos z zywych question question a moga byc umarli? a na co ty umarles? na wiosne tak tak ja Ciebie tez kocham Adasiu 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:44 am
Nightcatt Rin_Youkai Witam wszystkich _^_. Debilny dzien mialam =___='', mam nadzieje, ze chociaz wy go dobrze spedziliscie. [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3][ a coz Tobie sie przydarzylo dziecino? na prawie kazdej lekcji pytanie ( akurat dzis musialma nic nie umiec =__= i w dodatku mialam 8 lekcji - -)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:45 am
Rin_Youkai Nightcatt Rin_Youkai Witam wszystkich _^_. Debilny dzien mialam =___='', mam nadzieje, ze chociaz wy go dobrze spedziliscie. [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3][ a coz Tobie sie przydarzylo dziecino? na prawie kazdej lekcji pytanie ( akurat dzis musialma nic nie umiec =__= i w dodatku mialam 8 lekcji - -)[/quote ]a w jakiej to szkole sie edukujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:48 am
Morgen, witam panstwa mrgreen Co tam slychac? Bo u mnie slonce swieci tak, ze az nagle wszyscy sie do siebie zaczeli usmiechac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:49 am
aaaa to musisz sie starac bardziej rofl byle do matury mrgreen zobaczysz jakie topiekne zdarzenie w zyciu mlodego czlowieka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:50 am
Kaplanka Meteorytu Morgen, witam panstwa mrgreen Co tam slychac? Bo u mnie slonce swieci tak, ze az nagle wszyscy sie do siebie zaczeli usmiechac 3nodding slonce nie swieci a wiec nikt sie nei usmiecha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 6:52 am
Nightcatt Kaplanka Meteorytu Morgen, witam panstwa mrgreen Co tam slychac? Bo u mnie slonce swieci tak, ze az nagle wszyscy sie do siebie zaczeli usmiechac 3nodding slonce nie swieci a wiec nikt sie nei usmiecha mrgreen Nie wiem ja mam zaslonieta rolete XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:00 am
Nightcatt aaaa to musisz sie starac bardziej rofl byle do matury mrgreen zobaczysz jakie topiekne zdarzenie w zyciu mlodego czlowieka mrgreen witam tak przed rozwinieciem tematu ... matura mowisz ze piekne zdarzenie? ... hm ... zobaczymy ... ja tam mam jeszcze poltorej roku ... no moze troszke mniej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:02 am
Anuko Nightcatt aaaa to musisz sie starac bardziej rofl byle do matury mrgreen zobaczysz jakie topiekne zdarzenie w zyciu mlodego czlowieka mrgreen witam tak przed rozwinieciem tematu ... matura mowisz ze piekne zdarzenie? ... hm ... zobaczymy ... ja tam mam jeszcze poltorej roku ... no moze troszke mniej ... i pewnie nie mozesz sie doczekac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Nightcatt Kaplanka Meteorytu Morgen, witam panstwa mrgreen Co tam slychac? Bo u mnie slonce swieci tak, ze az nagle wszyscy sie do siebie zaczeli usmiechac 3nodding slonce nie swieci a wiec nikt sie nei usmiecha mrgreen Nie wiem ja mam zaslonieta rolete XDD Hm.... no to slabo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt Anuko Nightcatt aaaa to musisz sie starac bardziej rofl byle do matury mrgreen zobaczysz jakie topiekne zdarzenie w zyciu mlodego czlowieka mrgreen witam tak przed rozwinieciem tematu ... matura mowisz ze piekne zdarzenie? ... hm ... zobaczymy ... ja tam mam jeszcze poltorej roku ... no moze troszke mniej ... i pewnie nie mozesz sie doczekac mrgreen Ja mam mature za dwa miesiace... I w sumie to niedawno zaczelam sobie robic powtorki mrgreen Bedzie smiesznie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 02, 2006 7:03 am
Anuko Nightcatt aaaa to musisz sie starac bardziej rofl byle do matury mrgreen zobaczysz jakie topiekne zdarzenie w zyciu mlodego czlowieka mrgreen witam tak przed rozwinieciem tematu ... matura mowisz ze piekne zdarzenie? ... hm ... zobaczymy ... ja tam mam jeszcze poltorej roku ... no moze troszke mniej ... Ja wcale nie chce T__T Bede musiala sie niezle do niej przylozyc i powtorzyc cala biole, chemie i fize od nowa =_=. Jeszcze by sie przydalo zdac bardzo dobrze. =_=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|