|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:04 pm
Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Ja ostatnio skorzystalam _^_ ( ha cos na obrone ^^"" ) i dlatego teraz wprofilu mam inny szablon XD jestem z Ciebie dumna xd ninja moze beda z Ciebie ludzie jeszcze wink :mrgeen: ninja xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:05 pm
Autark Uslyszalem slowko ban whee to dobrze zes uslyszal :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:05 pm
Autark Uslyszalem slowko ban whee a ten to ma jakies gumowe uszy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:07 pm
Twisted_Exile Autark Uslyszalem slowko ban whee to dobrze zes uslyszal :3 ale przeciez chodzilo o banana mrgreen wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:08 pm
No chwila minela, wiec ja sie zmywam =_='''
Dobranoc wszystkim whee
Moje liczby w profilu skladaja sie glownie z 5 i 2 =_='' dziiwne XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:15 pm
Twisted_Exile Autark Uslyszalem slowko ban whee to dobrze zes uslyszal :3 fajnie whee 4laugh #Rin_Youkai: nie gumowe ucho, po prostu mam szczescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:16 pm
Miho_14 Twisted_Exile Autark Uslyszalem slowko ban whee to dobrze zes uslyszal :3 ale przeciez chodzilo o banana mrgreen wink obiadek mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:19 pm
Autark Miho_14 Twisted_Exile Autark Uslyszalem slowko ban whee to dobrze zes uslyszal :3 ale przeciez chodzilo o banana mrgreen wink obiadek mrgreen teraz to chyba sniadanko blizej sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:32 pm
Miho_14 teraz to chyba sniadanko blizej sweatdrop xd nie marudz i podiel sie, plosie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:32 pm
Miho_14 teraz to chyba sniadanko blizej sweatdrop xd *czai sie ninja * *podbiega i robi puci puci 4laugh * *ucieka whee *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:34 pm
Autark Miho_14 teraz to chyba sniadanko blizej sweatdrop xd nie marudz i podiel sie, plosie 3nodding ale... ja nie jem.... jak chcesz to mam grejfruta only xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:35 pm
Leylla Miho_14 teraz to chyba sniadanko blizej sweatdrop xd *czai sie ninja * *podbiega i robi puci puci 4laugh * *ucieka whee * *uklada sobie policzki jak bozia przykazala* hej, czemu cie w szkole nie bylo? wiesz.... masz moj zeszyt do chemii....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:35 pm
emilko... czy moge jutro do ciebie przed 9 podjechac?? wytlumaczylabys mi te minusowe potegi bo sie w tymjeszcze motam troszke i powiedzialabys mi czy dobrze opowiadam to z angolca rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:37 pm
Miho_14 *uklada sobie policzki jak bozia przykazala* hej, czemu cie w szkole nie bylo? wiesz.... masz moj zeszyt do chemii.... wiem jutro ci go oddam rofl i tez tego jutrzejszego dnia opowiem ci dlaczego mnie w sqool nie bylo bo teraz mi sie nie chce xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|