|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:44 pm
Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:45 pm
Rin_Youkai Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_> czy Ty kiedys przejrzysz dzial z pomoca blaugh ? Dostaje sie tusz, ktorym mozna potem barwic wstazeczki od bukietow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:46 pm
Twisted_Exile Miho_14 ekhem... redface jest tu ktos jeszcze? ja ale nie wiem czy Ci to cos daje:] jednak zawsze ktos mrgreen ja w sumie dlugo nie posiedze bo juz sie zorientowali ze mnie nie ma na dole tylko na kompa pobieglam... =+=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:48 pm
Omega Sun Rin_Youkai Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_> czy Ty kiedys przejrzysz dzial z pomoca blaugh ? Dostaje sie tusz, ktorym mozna potem barwic wstazeczki od bukietow domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:48 pm
Omega Sun Rin_Youkai Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_> czy Ty kiedys przejrzysz dzial z pomoca blaugh ? Dostaje sie tusz, ktorym mozna potem barwic wstazeczki od bukietow Ja patrzylam .___., ale zawsze to co mi potrzebne niezauwarze T__T Soryyyy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:49 pm
Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_> czy Ty kiedys przejrzysz dzial z pomoca blaugh ? Dostaje sie tusz, ktorym mozna potem barwic wstazeczki od bukietow domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo Ale mnie ze stresowalas XDDDDDDDD ( serio XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:50 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile Omega Sun Rin_Youkai Witam, ja tylko na chwile. Ktos moze wie co sie dostaje za zlapane motyle >_> czy Ty kiedys przejrzysz dzial z pomoca blaugh ? Dostaje sie tusz, ktorym mozna potem barwic wstazeczki od bukietow domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo Ale mnie ze stresowalas XDDDDDDDD ( serio XD ) dlatego napisalam ze zartuje gdybym chciala by Cie zbanowana sama bym to zrobila duzo lepij bym sie poczula wink nie martw sie nie wylatujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:51 pm
Twisted_Exile domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo *podaje dziwny wywar* masz Monis, wypij to i od razu humorek Ci sie poprawi wink Rin, nic sie nie stalo, ale radzilabym Ci przejrzec troche uwazniej, bo moze znajdziesz cos co Ci sie w przyszlosci moze przydac. Ja tego na prawde nie pisalam dla ozdoby wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:53 pm
Omega Sun Twisted_Exile domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo *podaje dziwny wywar* masz Monis, wypij to i od razu humorek Ci sie poprawi wink Rin, nic sie nie stalo, ale radzilabym Ci przejrzec troche uwazniej, bo moze znajdziesz cos co Ci sie w przyszlosci moze przydac. Ja tego na prawde nie pisalam dla ozdoby wink Ja ostatnio skorzystalam _^_ ( ha cos na obrone ^^"" ) i dlatego teraz wprofilu mam inny szablon XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:54 pm
Rin_Youkai Ja ostatnio skorzystalam _^_ ( ha cos na obrone ^^"" ) i dlatego teraz wprofilu mam inny szablon XD jestem z Ciebie dumna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:57 pm
Omega Sun Twisted_Exile domokun zbanuj ja zbanuj ja nie wiem za co ale mam podly humor XD wink pirate :] wink zartuje coby nie bylo *podaje dziwny wywar* masz Monis, wypij to i od razu humorek Ci sie poprawi wink Rin, nic sie nie stalo, ale radzilabym Ci przejrzec troche uwazniej, bo moze znajdziesz cos co Ci sie w przyszlosci moze przydac. Ja tego na prawde nie pisalam dla ozdoby wink Twoje "poprawiajace"humor "ziolka" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:59 pm
Omega Sun Rin_Youkai Ja ostatnio skorzystalam _^_ ( ha cos na obrone ^^"" ) i dlatego teraz wprofilu mam inny szablon XD jestem z Ciebie dumna xd Dobrze, bardzo dobrze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:59 pm
Twisted_Exile Twoje "poprawiajace"humor "ziolka" wink nie martw sie, to bezpieczne dla zdrowia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:01 pm
Omega Sun Rin_Youkai Ja ostatnio skorzystalam _^_ ( ha cos na obrone ^^"" ) i dlatego teraz wprofilu mam inny szablon XD jestem z Ciebie dumna xd ninja moze beda z Ciebie ludzie jeszcze wink mrgreen ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|