|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:13 pm
Twisted_Exile Autark Twisted_Exile ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink a co mam kupic? confused niewazne wink bardzo nie lubie tego slowa sweatdrop nie moge jednak wiedziec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:13 pm
no to rzucam, procedure juz znasz. kjutniasty jestes, wiesz? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:14 pm
Autark Twisted_Exile Autark Twisted_Exile ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink a co mam kupic? confused niewazne wink bardzo nie lubie tego slowa sweatdrop nie moge jednak wiedziec? powiem tak to bylo skierowane do Omi i ona doskonale wie o co chodzi i tyle :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:15 pm
EvilYuki no to rzucam, procedure juz znasz. kjutniasty jestes, wiesz? 4laugh sweatdrop *wystawia glowe za okno*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:16 pm
Twisted_Exile powiem tak to bylo skierowane do Omi i ona doskonale wie o co chodzi i tyle :] ale wydaje mi sie że jestem też w to zamieszany, ok, jak nie to dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:17 pm
Autark EvilYuki no to rzucam, procedure juz znasz. kjutniasty jestes, wiesz? 4laugh sweatdrop *wystawia glowe za okno* No cio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:18 pm
Autark Twisted_Exile powiem tak to bylo skierowane do Omi i ona doskonale wie o co chodzi i tyle :] ale wydaje mi sie że jestem też w to zamieszany, ok, jak nie to dobrze nie nie jestes w zaden sposob w to zamieszany po prostu poslyzyles jako przyklad i tyle wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:23 pm
Twisted_Exile Autark Twisted_Exile powiem tak to bylo skierowane do Omi i ona doskonale wie o co chodzi i tyle :] ale wydaje mi sie że jestem też w to zamieszany, ok, jak nie to dobrze nie nie jestes w zaden sposob w to zamieszany po prostu poslyzyles jako przyklad i tyle wink no to teraz Autark moze poczuc sie wykorzystany... i bedzie mogl sie chwlaic przed kolegami, ze go fajna laska wykorzystala mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:29 pm
EvilYuki Twisted_Exile Autark Twisted_Exile powiem tak to bylo skierowane do Omi i ona doskonale wie o co chodzi i tyle :] ale wydaje mi sie że jestem też w to zamieszany, ok, jak nie to dobrze nie nie jestes w zaden sposob w to zamieszany po prostu poslyzyles jako przyklad i tyle wink no to teraz Autark moze poczuc sie wykorzystany... i bedzie mogl sie chwlaic przed kolegami, ze go fajna laska wykorzystala mrgreen nie fajna i nie laska wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:34 pm
EvilYuki Autark EvilYuki no to rzucam, procedure juz znasz. kjutniasty jestes, wiesz? 4laugh sweatdrop *wystawia glowe za okno* No cio? musze sie uczyc neutral *zaklada czapke i bierze notatki, siada przed oknem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:35 pm
Twisted_Exile EvilYuki no to teraz Autark moze poczuc sie wykorzystany... i bedzie mogl sie chwlaic przed kolegami, ze go fajna laska wykorzystala mrgreen nie fajna i nie laska wink mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:36 pm
witam.... ooo Yuki ubralas sie.... szkoda twisted rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:47 pm
widze ze wszyscy pouciekali
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:32 pm
ekhem... redface jest tu ktos jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 1:35 pm
Miho_14 ekhem... redface jest tu ktos jeszcze? ja ale nie wiem czy Ci to cos daje:]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|