|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:02 pm
Omega Sun Konio Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) nie bo brokat moze sie do jezyka przyklejac. to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" Ja widzialam na ziemniakach ulotke, "Sposob uzycia"... przepis, ze ziemnioki cza umyc, i ze potem je mozna ugotowac, albo usmazyc... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:03 pm
Konio niezrozumiałas o czym mysle prawda:* zrozumialam erotomanie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:04 pm
Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:05 pm
EvilYuki Ja widzialam na ziemniakach ulotke, "Sposob uzycia"... przepis, ze ziemnioki cza umyc, i ze potem je mozna ugotowac, albo usmazyc... stare a w sklepie z upominkami widzialam cos o tajemniczej nazwie "zaklinacz deszczu".... instrukcja: "w czasie suszy tanczyc z przedmiotem"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:05 pm
Omega Sun Konio niezrozumiałas o czym mysle prawda:* zrozumialam erotomanie wink Ja no wiesz co ty ty ty... slodkaOmesio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:06 pm
Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* yyy wspominalam cos o nadmiernym spoufalaniu sie? xd *odsuwa go delikatnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:06 pm
Omega Sun Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* yyy wspominalam cos o nadmiernym spoufalaniu sie? xd *odsuwa go delikatnie* ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:07 pm
Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* chcesz ziemniaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:07 pm
Omega Sun Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* yyy wspominalam cos o nadmiernym spoufalaniu sie? xd *odsuwa go delikatnie* ja tylko tak troszke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:08 pm
Twisted_Exile Omega Sun Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* yyy wspominalam cos o nadmiernym spoufalaniu sie? xd *odsuwa go delikatnie* ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink NAS KIENT NAS PAN
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:08 pm
EvilYuki Autark Omega Sun to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" to ja chce ulotke "dokarmiac" *przytula sie do nozek Omi* chcesz ziemniaka? plosie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:09 pm
Twisted_Exile ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink a co mam kupic? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:10 pm
Autark Twisted_Exile ninja wiesz ze to jest potencjalny klient zielareczko lol wink a co mam kupic? confused niewazne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|