|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:45 am
Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? Ty tak zawsze czy co xd Majtki nie sa takie wazne jest jeszcze reszta XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:46 am
Rin_Youkai Ja cie tu prubuje pocieszyc a ty co Xd. Jak chcesz to mozesz mi dac dobre doswiadczenie cool a o jakie doswiadczenie Ci chodzi redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:46 am
EvilYuki Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? rozowe stringi z broqatem stare stryngasy, tak zwane majtki bez majtek biggrin Rin a co chcesz mi o czyms wiecej poopowiadac, confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:47 am
Autark Rin_Youkai Ja cie tu prubuje pocieszyc a ty co Xd. Jak chcesz to mozesz mi dac dobre doswiadczenie cool a o jakie doswiadczenie Ci chodzi redface O normalne tylko jakies pozytywne _^_ . NIE! Nawet nIe mysl o tej 2 wersji !XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:47 am
Rin_Youkai Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? Ty tak zawsze czy co xd Majtki nie sa takie wazne jest jeszcze reszta XD Reszta jest wazniejsza 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:48 am
Rin_Youkai Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? Ty tak zawsze czy co xd Majtki nie sa takie wazne jest jeszcze reszta XD eek ale to juz taka mala tradycja jest O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:49 am
Konio EvilYuki Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? rozowe stringi z broqatem stare stryngasy, tak zwane majtki bez majtek biggrin Rin a co chcesz mi o czyms wiecej poopowiadac, confused Jaka minka XD. NIe chodzi o to, tylko to troche dziwne pytac sie o majtki xd Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Konio EvilYuki Konio jakie macie dzis majtaski dziewczeta ? rozowe stringi z broqatem stare stryngasy, tak zwane majtki bez majtek biggrin ta jest.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Autark Rin_Youkai Ja cie tu prubuje pocieszyc a ty co Xd. Jak chcesz to mozesz mi dac dobre doswiadczenie cool a o jakie doswiadczenie Ci chodzi redface O normalne tylko jakies pozytywne _^_ . NIE! Nawet nIe mysl o tej 2 wersji !XD a mozesz opowiedziec o co chodzi w tej drugiej wersji? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:51 am
Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) Musza byc, bo mam takie na tylku wlasnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:52 am
Oka ja lece =___=''' lekcje czekaja _=_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:53 am
Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) nie bo brokat moze sie do jezyka przyklejac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:57 am
Konio Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) nie bo brokat moze sie do jezyka przyklejac. nie mi, wiec to nie moja sprawa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:00 pm
Konio Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) nie bo brokat moze sie do jezyka przyklejac. to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:02 pm
Omega Sun Konio Rin_Youkai Yuki są gacie z brokatem eek ( a czy to bezpieczne eek ) nie bo brokat moze sie do jezyka przyklejac. to moze trzeba je opatrzec durna unijna ulotka "nie lizac". Juz widzialam na suszarkach "nie wrzucac do wody" i na zabawkach "produkt nie nadaje sie do spozycia" niezrozumiałas o czym mysle prawda:* Yuki, no jesli tobie to bym ci pogratulował gibkosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|