|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:11 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:13 am
ale przed pojsciem musze sie cus spytac XD ( gdzie sie wpisuje date urodzenia =_=, za cholere nie moge znalezc = = )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:17 am
Rin_Youkai ale przed pojsciem musze sie cus spytac XD ( gdzie sie wpisuje date urodzenia =_=, za cholere nie moge znalezc = = ) tez niebardzo wim... ale gdzies wpisalam kiedys...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:19 am
EvilYuki Rin_Youkai ale przed pojsciem musze sie cus spytac XD ( gdzie sie wpisuje date urodzenia =_=, za cholere nie moge znalezc = = ) tez niebardzo wim... ale gdzies wpisalam kiedys... T____T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:20 am
Nyuu jeszcze troche sobie posiedze XD
[Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:23 am
Rin_Youkai Nyuu jeszcze troche sobie posiedze XD [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3] MY GAIA -> MY PAGE -> Account i tam napis "available" w gornym tekscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:26 am
Autark Rin_Youkai Nyuu jeszcze troche sobie posiedze XD [Closterkeller - Zakleta w marmur.mp3] MY GAIA -> MY PAGE -> Account i tam napis "available" w gornym tekscie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:29 am
KYA!!!!!!!!!! Co za debil ze mnie!! Po co mnie tknelo by se kliknac "Facet " == Kyaaaa moja ciekawosc zostala ukarana =_= teraz nie mam swego avka..WRRRRRRRRRr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:30 am
Rin_Youkai KYA!!!!!!!!!! Co za debil ze mnie!! Po co mnie tknelo by se kliknac "Facet " == Kyaaaa moja ciekawosc zostala ukarana =_= teraz nie mam swego avka..WRRRRRRRRRr przepraszam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:31 am
Rin_Youkai KYA!!!!!!!!!! Co za debil ze mnie!! Po co mnie tknelo by se kliknac "Facet " == Kyaaaa moja ciekawosc zostala ukarana =_= teraz nie mam swego avka..WRRRRRRRRRr O stara... =____=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:31 am
czemu sie chowasz? *patrzy na plaszczyk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:32 am
Autark czemu sie chowasz? *patrzy na plaszczyk* nie chowam,przeciez krzyczysz na mnie ze mam w lozku siedziec to sie chociaz przykryje nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 11:33 am
Autark Rin_Youkai KYA!!!!!!!!!! Co za debil ze mnie!! Po co mnie tknelo by se kliknac "Facet " == Kyaaaa moja ciekawosc zostala ukarana =_= teraz nie mam swego avka..WRRRRRRRRRr przepraszam A za co XDD Ty mi pomogles to ja sama sie wkopalam xd ( no stracilam na tym tylko koszt fryzury , a zyskalam nowe doswiadczenie XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|