|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:05 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee sila wyzsza... a moze bedzie tam cos fajnego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:07 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee ninja jedynie oplaca sie otwierac rozwe boxy choc ostatnio w jednym znalazlam Androida stare ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:07 am
Aidanna EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee sila wyzsza... a moze bedzie tam cos fajnego xd dokladnie ^^ w zyciu nie zbiore na ten gorset... XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:10 am
EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee XP ja juz bede sprzedawac - nie opłaca sie. wole sobie sama uzbierac D:
Aidanna, wiem juz cie dodałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:11 am
ninja ninja ninja ninja Twist: to mi troche pod spam podchodzi ale nie do konca uwazaj poprostu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:11 am
EvilYuki w zyciu nie zbiore na ten gorset... XD ^^" to pomysl ze kiedys dobrze jak w markecie chodzily po 7k (slownie siedem) ^^ ja swoj za 53 k kupilam potem stanialy i strasznie wzrosly ^^" ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:12 am
EvilYuki Aidanna EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee sila wyzsza... a moze bedzie tam cos fajnego xd dokladnie ^^ w zyciu nie zbiore na ten gorset... XD ja kupilam jeszcze jak byly po 40k xd Twisted... tak samo mialam stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:13 am
Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee XP ja juz bede sprzedawac - nie opłaca sie. wole sobie sama uzbierac D:
Aidanna, wiem juz cie dodałam XD uuueee szpan... bosze.... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:22 am
Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee XP ja juz bede sprzedawac - nie opłaca sie. wole sobie sama uzbierac D:
Aidanna, wiem juz cie dodałam XD uuueee szpan... bosze.... xD Boszzz Xd Lubie te slowo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:32 am
Rin_Youkai Aidanna Terrorystka Frania EvilYuki Terrorystka Frania moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee XP ja juz bede sprzedawac - nie opłaca sie. wole sobie sama uzbierac D:
Aidanna, wiem juz cie dodałam XD uuueee szpan... bosze.... xD Boszzz Xd Lubie te slowo XD bosz, osz, kusza, fajne slowka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:34 am
Aidanna Rin_Youkai Boszzz Xd Lubie te slowo XD bosz, osz, kusza, fajne slowka xd A jak xd Boszz takie plastikowe , ale fajne XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:35 am
ojć. zagdałam sie na gygy. XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:36 am
ninja ninja a ujawnie im moj nowy ukrywany wyglad XD ninja ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:36 am
Terrorystka Frania ojć. zagdałam sie na gygy. XD zdarza sie... nawet mi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:38 am
Terrorystka Frania ojć. zagdałam sie na gygy. XD Xd Akurat przyszlas na moje wielkie powstanie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|