|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:47 am
No cio? jutro jade na expooooo ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:48 am
Ou je, Aidy czuje rym...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:50 am
Aidanna Terrorystka Frania XD
ej macie może onto na epulsie? (epuls.pl ? ) a co? rofl ninja ano tak sie pytam bo ja mam wink
jak cos właźcie na M-Teen XDDD oczywiscie moja emka gaiowa nie odzyskana ;( łeeeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:52 am
EvilYuki Ou je, Aidy czuje rym...! no a jak siostro... rofl na Rodzyna mozna liczyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:53 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania XD
ej macie może onto na epulsie? (epuls.pl ? ) a co? rofl ninja ano tak sie pytam bo ja mam wink
jak cos właźcie na M-Teen XDDD oczywiscie moja emka gaiowa nie odzyskana ;( łeeeeeeeeeeeeee eee no hamsko... napisz do adminow jeszcze raz... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:55 am
Aidanna EvilYuki Ou je, Aidy czuje rym...! no a jak siostro... rofl na Rodzyna mozna liczyc xd ano ano... ziooooooom... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:58 am
LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:59 am
Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania XD
jak cos właźcie na M-Teen XDDD oczywiscie moja emka gaiowa nie odzyskana ;( łeeeeeeeeeeeeee eee no hamsko... napisz do adminow jeszcze raz... whee juz mi sie nie chce jak zbiore siły to im nastukam :/ niech oddawaja mi moje 300k + ;/
ma ktos tego epulsa? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:59 am
EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd #@&*#^&@* ja nic nigdy nie dostaje =___________________=''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:00 am
EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd sie ciesz ze dostalam prezent... ale ze mialas w nim to to... to nie... bo tam mozna fajniejsze rzeczy dostac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:00 am
EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:02 am
Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania Aidanna Terrorystka Frania XD
jak cos właźcie na M-Teen XDDD oczywiscie moja emka gaiowa nie odzyskana ;( łeeeeeeeeeeeeee eee no hamsko... napisz do adminow jeszcze raz... whee juz mi sie nie chce jak zbiore siły to im nastukam :/ niech oddawaja mi moje 300k + ;/
ma ktos tego epulsa? razz no kurde ja mam... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:03 am
Terrorystka Frania EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd moglas to sprzedac...... XP a jakby tam bylo cos drogiego? obiecalam sobie, ze jak dostane prezencik, to go otworze, a nie sprzedam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 10:05 am
Rin_Youkai EvilYuki LOL, dostalam Niebieski Prezencik... a w nim "Flower Wrist Band" xd #@&*#^&@* ja nic nigdy nie dostaje =___________________='' tez tak sadzilam do dzisiaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|