|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:30 am
Rin_Youkai Aidanna oj... ldzie znowu sie zebralo... Sto lat Cronos :* 4laugh heart O to ktos ma tu jednak urodziny _^_ ( zastanawialma sie czy ten sig jest aktalny XD ), wiec Wszystkiego najlepszego! whee Zeby Zeby ninja ( pokazuje swoje wielkie zebiska - teraz wiecie czemu jestem tylem XD ) *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:33 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna oj... ldzie znowu sie zebralo... Sto lat Cronos :* 4laugh heart O to ktos ma tu jednak urodziny _^_ ( zastanawialma sie czy ten sig jest aktalny XD ), wiec Wszystkiego najlepszego! whee Zeby Zeby ninja ( pokazuje swoje wielkie zebiska - teraz wiecie czemu jestem tylem XD ) *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD *wyjmuje sztuczna szczeke* rofl nie no zartuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:33 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna oj... ldzie znowu sie zebralo... Sto lat Cronos :* 4laugh heart O to ktos ma tu jednak urodziny _^_ ( zastanawialma sie czy ten sig jest aktalny XD ), wiec Wszystkiego najlepszego! whee Zeby Zeby ninja ( pokazuje swoje wielkie zebiska - teraz wiecie czemu jestem tylem XD ) *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD Ja nie mam kurduplastych XD ( perelki maja wiele znaczen Xd ale niewazne ktore to i tak nie kurduplaste XD Oj nie tylko nie kurduplaste XDD . >_> ja zem przeca widze ne ? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:34 am
Aidanna Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna oj... ldzie znowu sie zebralo... Sto lat Cronos :* 4laugh heart O to ktos ma tu jednak urodziny _^_ ( zastanawialma sie czy ten sig jest aktalny XD ), wiec Wszystkiego najlepszego! whee Zeby Zeby ninja ( pokazuje swoje wielkie zebiska - teraz wiecie czemu jestem tylem XD ) *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD *wyjmuje sztuczna szczeke* rofl nie no zartuje xd * o nie... odgadla moj sekret... ninja *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:37 am
Rin_Youkai Aidanna Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna oj... ldzie znowu sie zebralo... Sto lat Cronos :* 4laugh heart O to ktos ma tu jednak urodziny _^_ ( zastanawialma sie czy ten sig jest aktalny XD ), wiec Wszystkiego najlepszego! whee Zeby Zeby ninja ( pokazuje swoje wielkie zebiska - teraz wiecie czemu jestem tylem XD ) *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD *wyjmuje sztuczna szczeke* rofl nie no zartuje xd * o nie... odgadla moj sekret... ninja * kiedys na discovey poakzywali jak robią sztuczen szczęki, gipsy i takie tam, albo jak robia masło orzechowe. wiecie to bardzo ciekawe. albo jak wyglada droga kukurydzy zanim stanie sie kukurydza w puszce. XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 9:39 am
Terrorystka Frania Rin_Youkai Aidanna Terrorystka Frania *kłap dziobem*
hm. zeby nie pokazywac tych swoich kurduplastych perełek? XD *wyjmuje sztuczna szczeke* rofl nie no zartuje xd * o nie... odgadla moj sekret... ninja * kiedys na discovey poakzywali jak robią sztuczen szczęki, gipsy i takie tam, albo jak robia masło orzechowe. wiecie to bardzo ciekawe. albo jak wyglada droga kukurydzy zanim stanie sie kukurydza w puszce. XDDD Ja uwielbiam Discovery 4laugh ( kazde )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|