|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:30 am
Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:31 am
Konio Aidanna Bosz ludzie xp zem sie zagapila xp bywa, mnie sie nie zdarza ale innym owszem nio tak... bo ty taki idealny jestes talk2hand xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:33 am
Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd No to zadałas pytanie raczej ogolnie wiec ci odpowiedzałem, jesli chcesz znac odpowiedz szczegołowa to zadaj pytanie szczegołowo ... Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:34 am
Konio No to zadałas pytanie raczej ogolnie wiec ci odpowiedzałem, jesli chcesz znac odpowiedz szczegołowa to zadaj pytanie szczegołowo ... Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. Dalej juz sama dojde, jak wstawic ten znak wodny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:35 am
Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:35 am
Sei chan Konio No to zadałas pytanie raczej ogolnie wiec ci odpowiedzałem, jesli chcesz znac odpowiedz szczegołowa to zadaj pytanie szczegołowo ... Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. Dalej juz sama dojde, jak wstawic ten znak wodny 3nodding to nie jest zadna filozofia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:36 am
Aidanna Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen Fajnie, ze darzysz mnie taka miłoscia. 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:37 am
Aidanna Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen ninja a podobno wszystkich kochasz :> wink ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:37 am
Konio to nie jest zadna filozofia. Dla mnie jest, bo wszystkiego ucze sie metoda prob i bledow xd a i tak nadal nie umiem kolorowac w photo shopie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:39 am
Sei chan Konio to nie jest zadna filozofia. Dla mnie jest, bo wszystkiego ucze sie metoda prob i bledow xd a i tak nadal nie umiem kolorowac w photo shopie xd bo w photoshopie sie koloruje jak dla mnie marnie, leprzy jest do tego ilustrator.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:40 am
Konio bo w photoshopie sie koloruje jak dla mnie marnie, leprzy jest do tego ilustrator. Mi tam to nie potrzebne, narazie to chce albo znak wodny albo normalny napis na lineart wstawic by moc go sprzedac w brebable pets 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:41 am
Konio Aidanna Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen Fajnie, ze darzysz mnie taka miłoscia. 4laugh a nie wiedziales o tym... xd ja od zawsze darze Cie tym szczerym i glebokim uczuciem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:42 am
Twisted_Exile Aidanna Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen ninja a podobno wszystkich kochasz :> wink ninja Miłosc od nienawiscie oddziela cienka niteczka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:43 am
Konio Sei chan Konio to nie jest zadna filozofia. Dla mnie jest, bo wszystkiego ucze sie metoda prob i bledow xd a i tak nadal nie umiem kolorowac w photo shopie xd bo w photoshopie sie koloruje jak dla mnie marnie, leprzy jest do tego ilustrator. ja kololowalam w photoszhopie.... ale ja tam z nudow tylko bo wole na kartce kredkami robic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:44 am
Twisted_Exile Aidanna Konio Sei chan Konio tak wiem, Filtr/znakwodny A to tak sie robi xd Tak to jest jak tos robi tylko rysunki w tradycyjny sposob xd xd Aid, no jestem i ciesze się iż mnie doceniasz. nienawidze Cie mrgreen ninja a podobno wszystkich kochasz :> wink ninja ja go kocham i nienawidze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|