|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:51 am
EvilYuki Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle Wiesz, nie slowo w slowo ,tylko mniej wiecej o co chodzi, zeby mogla odpisac ^^ z gory thx, jesli Ci sie uda, nie bede musiala leciec do mojej germaniistki... ^^ masz gg?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
pilnuje porzadku ninja dobrze, bardzo dobrze ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rin_Youkai Twisted_Exile Rin_Youkai Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle No jedna wyedukowana XD ninja czasmi tacy ludzie tu sie zdazaja mrgreen Niemieckiii T__T to moja kula u nogi =_= ( nie no dobra nie kula XD ucze sie go od wrzesnia i raczej wszystko jaze i dobrze przysfajam Xd ale nieluuuuubie go T__T - moze to wina nauczycielki x-X?? ) nauczyciel ma najwiekszy wplyw na to czy lubisz fany jezyk ja swoich rusycystek nienawidzilam i nie moglam sie nauczyc tego jezyka za nic stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:53 am
Rin_Youkai pilnuje porzadku ninja dobrze, bardzo dobrze ninja ninja ja tez, ja tez ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:54 am
Twisted_Exile Rin_Youkai Twisted_Exile ninja czasmi tacy ludzie tu sie zdazaja mrgreen Niemieckiii T__T to moja kula u nogi =_= ( nie no dobra nie kula XD ucze sie go od wrzesnia i raczej wszystko jaze i dobrze przysfajam Xd ale nieluuuuubie go T__T - moze to wina nauczycielki x-X?? ) nauczyciel ma najwiekszy wplyw na to czy lubisz fany jezyk ja swoich rusycystek nienawidzilam i nie moglam sie nauczyc tego jezyka za nic stressed Ja odziwo lubie Fizyke eek xd zawsze ja lubilam eek niezaleznie od nauczyciela eek Tak... Fizyka to to co mnie kreci XDDDDD Oka ja lece =_= do Tesco po plytki XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:06 am
Rin_Youkai Niemieckiii T__T to moja kula u nogi =_= ( nie no dobra nie kula XD ucze sie go od wrzesnia i raczej wszystko jaze i dobrze przysfajam Xd ale nieluuuuubie go T__T - moze to wina nauczycielki x-X?? ) mozliwe, ja tez nie przepadalam za metodami swojej nauczycielki, ale potem poszlam do szkoly jezykowej i jakos sie nauczylam wink witam tak w ogole wszystkich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:15 am
Dzieeeendobry wszystkim! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:18 am
Aidanna Dzieeeendobry wszystkim! 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:23 am
a co to za wizyta, witam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:24 am
Bosz ludzie xp zem sie zagapila xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:26 am
Aidanna Bosz ludzie xp zem sie zagapila xp bywa, mnie sie nie zdarza ale innym owszem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:26 am
Konio a co to za wizyta, witam. A tak przyszlam zobaczyc co sie dzieje 3nodding a wlasnie wie ktos jak sie robi water mark w photo shop C question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 8:28 am
Sei chan Konio a co to za wizyta, witam. A tak przyszlam zobaczyc co sie dzieje 3nodding a wlasnie wie ktos jak sie robi water mark w photo shop C question tak wiem, Filtr/Digimarc/wstaw znakwodny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|