|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:30 am
Ntsumi_Aya Cronos99 Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP UT? jak milo, wlasnie szukam kogos do gry ninja czt ktoś wymawiał tu słowo (cyz nawet dwa ) UT? To kiedy robimy gaiowy meczyk ? blaugh Whee jak zawsze jest pelna nadziej XD ( dobra tylko skoluje od kuzyna i mozemy zaczynac XD ) _^_ nyoo i czekamy, az Bee wszestanie szfankowac grafika, ale my do tej pory ... twisted co nieco poczwiczymy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:31 am
Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:32 am
EvilYuki Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio?der die das rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:32 am
EvilYuki Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio? Niemieeecki =_='' Na mnie nie ma co liczyc =_= nie znosze niemca -_-''' Tak w ogole witam wszystkich ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:35 am
Nightcatt EvilYuki Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio?der die das rofl ooo, to moj poziom smile dostalam mejla od "mojej" szwabki... do ktorej jade na wymiane pod koniec miesiaca i niewiele z tego co napisala rozumiem... wiec jak ktos mogbly mi pomoc, prosze od PM mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:37 am
EvilYuki Nightcatt EvilYuki Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio?der die das rofl ooo, to moj poziom smile dostalam mejla od "mojej" szwabki... do ktorej jade na wymiane pod koniec miesiaca i niewiele z tego co napisala rozumiem... wiec jak ktos mogbly mi pomoc, prosze od PM mrgreen daj PM zobacze co sie da zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:37 am
EvilYuki Nightcatt EvilYuki Nightcatt EvilYuki to kto mi sprezentuje sealed? xp a masz urodziny? xd tak niebardzo razz a ktos zna moze dobrze niemiecki? dobrze...? srednio?der die das rofl ooo, to moj poziom smile dostalam mejla od "mojej" szwabki... do ktorej jade na wymiane pod koniec miesiaca i niewiele z tego co napisala rozumiem... wiec jak ktos mogbly mi pomoc, prosze od PM mrgreen TEz bym chciala ._____.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:42 am
yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:44 am
Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle No jedna wyedukowana XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:45 am
Rin_Youkai Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle No jedna wyedukowana XD ninja czasmi tacy ludzie tu sie zdazaja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:48 am
4laugh Omiiiiiiiiiiiiiiiiiiis 4laugh heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:48 am
Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle Wiesz, nie slowo w slowo ,tylko mniej wiecej o co chodzi, zeby mogla odpisac ^^ z gory thx, jesli Ci sie uda, nie bede musiala leciec do mojej germaniistki... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:49 am
Twisted_Exile Rin_Youkai Nightcatt yuki jak cos to ci na pm niedlugo przesle No jedna wyedukowana XD ninja czasmi tacy ludzie tu sie zdazaja mrgreen Niemieckiii T__T to moja kula u nogi =_= ( nie no dobra nie kula XD ucze sie go od wrzesnia i raczej wszystko jaze i dobrze przysfajam Xd ale nieluuuuubie go T__T - moze to wina nauczycielki x-X?? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|