|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:14 pm
Twisted_Exile Konio a ty tylko o kasie no wiesz co biggrin Rin no to sie zobaczy biggrin Omi co sie czaisz czajniczku? ehhh bo Ut nie porozmawiam nawet nie mam tej gry a po dluzszym siedzeniu przy niej niedobrze mi sie robi :/ ....ehhhhh ja czekam az mi sie sciagnei nfs@_@ Ja mam teraz Need for Speed Most Wanted odjaaazd gra @_@, jak zreszta kazde NFS @_@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:15 pm
Rin_Youkai Dobraaaa ja mykam = _ =, musze kuc na spr . pa razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 28, 2006 2:20 pm
Rin_Youkai Twisted_Exile Konio a ty tylko o kasie no wiesz co biggrin Rin no to sie zobaczy biggrin Omi co sie czaisz czajniczku? ehhh bo Ut nie porozmawiam nawet nie mam tej gry a po dluzszym siedzeniu przy niej niedobrze mi sie robi :/ ....ehhhhh ja czekam az mi sie sciagnei nfs@_@ Ja mam teraz Need for Speed Most Wanted odjaaazd gra @_@, jak zreszta kazde NFS @_@ @_@ no o tym mowie jeszcze tylko 21 godzin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:21 am
dzieeeeeeeeen doooooobry baaaaaaaardzo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:19 am
czemu jak ja ja wchodze to wszyscy wychodza, mamoooo... crying a pal to licho... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:54 am
Raticiel czemu jak ja ja wchodze to wszyscy wychodza, mamoooo... crying a pal to licho... ninja *rozpala ognisko na stole* płoń, płońńń whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:35 am
Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP UT? jak milo, wlasnie szukam kogos do gry ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:38 am
Cronos99 Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP UT? jak milo, wlasnie szukam kogos do gry ninja raaaaaaaduś 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh ciemu gg wylaczyles
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:43 am
Nightcatt Cronos99 Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP UT? jak milo, wlasnie szukam kogos do gry ninja raaaaaaaduś 4laugh 4laugh 4laugh 4laugh ciemu gg wylaczyles radus mnie ma gleboko dzis stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 3:47 am
*podklada do ogniska* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 4:57 am
Cronos99 Twisted_Exile Konio nie jestem straszny, jestem słodki i fantastyczny biggrin wink zapomniales o seksownosci i wogole cacy ale w UT jestes ciezkim przeciwnikiem mimo ze jestem poczatkujacym graczem a raczej bylam XP UT? jak milo, wlasnie szukam kogos do gry ninja czt ktoś wymawiał tu słowo (cyz nawet dwa ) UT? To kiedy robimy gaiowy meczyk ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 5:34 am
Meow Hejka 4laugh Nyo sealdy kupione i mam juz spokuj, moge dalej goldy kolekcjonowac xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 01, 2006 7:26 am